Saadet Partisi Batman 1. sıra milletvekili adayı Recep Er, Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi (BBP) milli ittifakının herkesin derdine derman olmaya geldiğini söyledi.

Er, yaptığı açıklamada 'Milli İttifak'ın her kesimden insanın yanında olduğunu ve olacağını dile getirdi. Er, “Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin Parlamento'da temsilcileri olmayan bir Meclis'i hep birlikte yaşıyoruz. Meclis profiline bakıldığında, milletin hassasiyetlerini ve sorunlarını Meclis'te söyleyecek bir iradenin olması gerektiğini milletimiz söylemiş ve 2 partimizin değerli Genel Başkanları ile yöneticilerinin çabalarıyla 'Milli İttifak' gerçekleşmiştir.” dedi.

Beklenen ve özlenen bu birliğin milletin sorunlarının çözümüne vesile olacağına inandığını vurgulayan Er, "Bu ittifak, 'alternatif yok' diyenlere umut ve alternatif olup, 77 milyon vatandaşımızı kucaklayacak, haksızlığa, hukuksuzluğa, yolsuzluğa dur diyebilecek, milletimizi huzura, refaha ve kalıcı barışa kavuşturacak en güvenilir seçmen adresi haline gelmiştir. Bu ittifak, esnafımızın, köylümüzün, işçimizin, memurumuzun ve emeklilerimizin 13 yıldır sorunlarına çözüm bulamayan hükümetin alternatifidir." dedi.

BİZ GÜCÜMÜZÜ SADECE VE SADECE HAK’TAN VE HALKTAN ALMAKTAYIZ

Halkın desteği ile ülkenin çıkarları için çalışacaklarını anlatan Er, şunları kaydetti:
“Biz İktidar Partisi gibi gücünü Amerika’dan, Avrupa’dan ve Yahudi lobilerinden güç alan bir ittifak değiliz. Biz gücümüzü sadece ve sadece Hak’tan ve halktan almaktayız. Güzide şehrimiz Batman’ımızın temel sorunlarının başında gelen işsizlik Türkiye istatistik verilerine göre yüzde 25’lik oranla Türkiye sıralamasında birinci sırada yer almaktadır. İşsizliğe dayalı olarak aile içi şiddet, boşanmalar ve intiharlar olmaktadır. Uyuşturucu bağımlılığı Emniyet Müdürlüğü verilerine göre ilkokul sıralarına kadar inmiştir. Ahlaki çöküş ve buna bağlı olarak fuhuşun artması da ayrıca ele alınması ve tartışılması gereken bir konudur. Güzide şehrimize olan olumlu bakış açısının yanı sıra huzur ve kalıcı barışın olmayışı dış sermayeyi kaçırttığı gibi yerli sermayenin de Batman dışına kaçmasına sebep olmaktadır. Mevcut milletvekillerimizin bu güne kadar bu olumsuzlukları bırakın gidermeyi, aksine her yıl katlanarak artmış olan bu sıkıntıların önüne geçilebilecek ne bir proje yapabilmiş ne de bir yaptırım geliştirebilmişlerdir.”

Parlamento'ya girdikleri taktirde ilk işlerinin bu sorunları bitirmek olduğunu belirten Er, “Toplumda manevi duyguları suistimal etmeden, dini duyguları siyasi malzeme yapmadan herkese eşit mesafede Hak’tan ve halktan rıza alma gayreti sarf etmek tek çabamız olmuştur. Huzurlu, mutlu, barış ve kardeşlik içinde yaşanan müreffeh bir ülke için Allah (c.c.) vatanımıza milletimize tüm insanlığa sevgi barış ve bereket versin.” diye konuştu.