Ege Bölgesi Bayburt Dernekleri'nin düzenlediği 23. Geleneksel Herfene Şöleni'ne katılan Milli İttifak İzmir 1. bölge milletvekili adayı SP'li Ahmet Gürhan, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun kader arkadaşı olduğunu, seçim çalışmalarında bu konuya İzmirlilerin hassasiyetle ve yakınlıkla yaklaştığını söyledi. SP ile BBP'nin oluşturduğu Milli İttifak'ın İzmir 1. bölge adayları Gürhan, Emin Göktaş, Cavit Babur, Serkan Uyar ve Zemzem Yıldız, seçim çalışmalarına devam ediyor.

'DEMOKRASİ SADECE SEÇİM DEĞİLDİR'

Demokrasinin sadece dört yılda bir yapılan seçimlerden geçmediğini söyleyen Milli İttifak adayı Gürhan, ''Demokrasinin alt kadroları sivil toplum örgütleri, sizlersiniz. Sizler de sivil bir toplum örgütünün gereğince hareket ediyorsunuz. Diğer parti adaylarına saygı duyuyor, başarılar diliyorum ama bu seçimde işi en kolay olan, vatandaştan gönül rahatlığıyla oy isteyebilen benim, çünkü rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun kader arkadaşıyım, yol arkadaşıyım ve şimdi İzmir'de 1. bölge 1. sıra milletvekili adayıyım.'' şeklinde konuştu.

Ahmet Gürhan, diğer bir programında ise İzmir Bayraklı Erzurum Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği'nin misafiri oldu. Burada düzenlenen çekilişte dernek üyelerine hediyelerini verdi.