Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve açılışlar yapmak üzeren Niğde’ye geldi.
Bakan Eroğlu, Ulukışla ilçesinde bulunan Şekerpınarı kaynak suyunda incelemede bulundu. Bakan Eroğlu daha sonra Bakanlık Koordinasyon toplantısı yapmak için Çiftehan kasabasına geldi. Bakanlık genel müdürleri ve bölge müdürlerinin katıldığı koordinasyon toplantısın katılan Bakan Eroğlu, “Bugün Allah kabul ederse koordinasyon toplantısı yapacağız. Bu toplantıda Niğde ile ilgili yatırımlar ve içme suyu ile ilgili konuları ele alacağız. Barajlar, göletler ve diğer dere ıslahları ayrıca ormancılık faaliyetleri, Milli parklar, meteoroloji gibi bütün yatırımlar ele alınacak” dedi.
Toplantı öncesinde Kazakistan göçmelerinin yaşadığı Altay köyünden gelen köylüler Bakan Eroğlu’na dombra çaldı. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.
Toplantıya Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, ilçe belediye başkanları ve ilçe kaymakamları katıldı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yarın toplu temel atma merasimi ile 65 milyon lira yatırım bedelli 9 adet tesisin temeli atma törenine katılacak.