Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, tarihin 'Tayyip Erdoğan’ın yıkılışının Adana’da başlayacak' diye yazacağını söyledi. Günlerdir tartışması yapılan Uğur Mumcu Meydanı’nda Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nun kararıyla Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın düzenlediği mitinginden sonra saat 21.00 sıralarında partilileriyle buluşan Perinçek, “Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz. Bu bir tarih yasasıdır. Hukuk ve devlet beraber doğdu insanlığın tarihinde. Biz hukuk tanımaz, zorbaların yönetimiyle karşı karşıyayız. Türkiye’yi eşkıyalar yönetemez. Artık Türkiye’yi AKP iktidarı yönetemez. AKP saltanatını yıkacağız. Bunlar padişahlara, sultanlara özendiler; ama sultan devletin başı. Orta Çağ’da da olsa sultanların kanunları vardı. Cengiz Han’ın yasaları, Bilge Kağan’ın töresi, Fatih Sultan Mehmet’in kanunnamesi vardı. Kanuni Sultan Süleyman’ın adı kanuni. Tayyip ise kanunsuz Tayyip. Kanuni Sultan Süleymanlara özeniyor ama; olamaz. Çünkü kanunsuz Tayyip. Bu meydan bir meydan savaşı oldu. Kosova, Niğbolu meydan savaşı, Adana meydan savaşını Türk milleti kazandı. Kanunsuzlar kaybetti. Türk milletini Anayasa’dan silmeye kalkanlar Adana’da ilk büyük mağlubiyetlerini aldılar. Tayyip Erdoğan’ın halini görüyorsunuz. Sistemleri bitti." dedi.

‘TAYYİP ERDOĞAN DEVRİ BİTTİ’

İçi boş insanların fiyaka meraklısı olduğunu ifade eden Perinçek, “İçinin boşluğunu görüntü, yaldızla, sırmayla kapatmaya çalışır. Ata binmişti, biliyorsunuz. At onu yıktı. At onu sırtından aşağıya devirdi. İşte şimdi Türk milleti bu Tayyip Erdoğanları, Amerikan Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) görevlilerini sırtından atıyor. Bütün yıkılan, çatırdayan sistemler son çare olarak kanunsuz tertiplere başvurur. Tayyip Erdoğan’ın modası geçti, bitti, tükendi.” diye konuştu.

‘MÜNAFIK KARDEŞLER BİR TEK TÜRKİYE’DE KALDI’

Yatsı ezan okunurken partililerin uyarması ile konuşmasına ara veren Doğu Perinçek, iki ay önce Suriye devlet başkanı Beşar Esad ile görüştüğünü ve onun selamını getirdiğini dile getirdi. Büyük uygarlıklar görmüş, geçirmiş, peygamberler yatağı olan Ortadoğu topraklarında münafık kardeşlere yer olmadığını bildiren Perinçek, şöyle devam etti: “Yobazlığa yer yok. Münafık kardeşler Mısır’da, Tunus’ta devrildi. Amerika’yı arkalarına alıp Suriye’de Beşar Esad’ı yıkmaya kalktılar, yıkamadılar, yıkamayacaklar. Münafık kardeşler bir tek Türkiye’de kaldı. Şimdi münafık kardeşleri Türkiye’de Tayyip Erdoğanları baş aşağı çevirecek miyiz, yıkacak mıyız? Münafık kardeşler bitmiştir.”