MHP Milletvekili Vedat Bayram, resmi koalisyon görüşmeleri başlamadan çok yönlü oluşturulmaya çalışılan propagandaların inandırıcılığının olmadığını söyledi.

Türkiye'nin bugün yaşadığı badireleri atlatması için sorumluluk mevkiinde bulunanların el birliğiyle hareket etmesinin mecburi olduğunu kaydeden Bayram, "MHP'nin tutumu 7 Haziran'dan bu tarafa kuşkuya yer bırakmayacak kadar açık ve ortadadır. Bu tutarlı, milli ve istikrarlı duruşumuzu uzlaşmaz ve oyunbozan şeklinde göstermeye tevessül edenler her şeyden önce kendi pozisyonlarını ve siyasi geçmişlerini sorgudan geçirmelidir." dedi.

MHP'ye husumet ve nefret besleyenlerin hevesle yürüttüğü tahrik ve karartma kampanyalarının amacına ulaşamayacağını ifade eden Bayram şöyle konuştu: "Bu aziz milletimizde herhangi bir karşılık bulamayacaktır. Resmi koalisyon görüşmeleri başlamadan çok yönlü oluşturulmaya çalışılan algı ve propaganda düzeneklerinin bizim nezdimizde inandırıcılığı ve itibarı olmayacaktır. İlke ve ülkülerini ülkesinin hizmet ve esenliğine adayan Milliyetçi Hareket Partisi'nin tuzak ve senaryolar karşısında geri adım atması düşünülemez. Özellikle TBMM Başkanı seçiminde partimizin doğru ve isabetli tercihini 'AKP'ye destek' olarak yorumlayan zeka ve samimiyet özürlülerin ciddiye alınacak herhangi bir yanları da bulunmamaktadır."