7 Haziran günü yapılacak 25. dönem milletvekilliği genel seçimlerine katılacak siyasi partiler ve bağımsız adaylar için seçim propagandası yarın (06 Haziran) saat 18.00 itibariyle sona erecek. Seçim yasakları ise Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığı daha erken saate almaması halinde 7 Haziran günü saat 24.00'te sona edecek.

Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı, Başbakan ile seçime katılacak partilerin liderlerinin o tercihlerini kullanacakları sandıkların bulunduğu yerler de belli oldu. Buna göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da seçim günü İstanbul’da olacak.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek sandığa Gölbaşı Şahin Sevin İlkokulu'nda gidecek.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ise memleketi Konya'da oyunu kullanacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin bulunduğu Çukurambar'daki Arjantin İlkokulu'nda sandık başına gidecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anıttepe İlkokulu'nda oyunu verecek. HDP Eş Genel Başkanlarından Selahattin Demirtaş İstanbul'da, Figen Yüksekdağ ise Van'da Zaferler İlkokulu ve Ortaokulu'nda oy verecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ankara'da Turhan Dökmeci İlkokulu'nda sandığa gidecek. Eski BBP Genel Başkanı ve Saadet Partisi Ankara milletvekili adayı Mustafa Destici, Keçiören’deki Fethiye Kemal İlkokulu'nda olacak.