Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, ülkeyi koltuk aşkları, korkuları, menfaatleri nedeniyle seçime götüren AK Partinin, kirli oyunlarını her alanda ortaya koyduğunu belirtti. Korkmaz, AK Partinin, PKK terör örgütüne verdiği tavizlerle birlikte ülkenin kan gölüne dönüştüğünü, her gün şehit haberlerinin geldiğini, anaların, babaların, kardeşlerin gözyaşı döktüğünü ifade etti.

MHP Milletvekili Korkmaz, ‘’Her şey çok güzel olacak dediler, terör destekçileri ile konserler düzenlediler, şarkılar söylediler, el ele tutuştular, kırlarda koştular. Filmi bütün ülke izledi. Biz bu senaryoya her defasında karşı çıktık. Bu filmin sonu karanlık, mutsuz son, terör, kan ve gözyaşı dedik. Ülkemize zarar verir bu film dedik, ancak dinletemedik. Peki ne oldu? Mutsuz ve acı son. Çünkü bu filmin sarayda oturan yönetmeninin ve yönlendirdiği senaristin hesapları başkaydı. Onlar toplum için değil, kendileri için siyaset yapıyorlar, oyunlar sahneliyorlar. Gerçek hayata uyarlamaya çalıştıkları film tutmadı, millet filmin kime nasıl hizmet ettiğini ve filmin kimler için çekildiğini gördü. Şimdi kan ve gözyaşı filmlerinden istediği gişeyi alamayan AKP, yeni bir film çekmeye çalışıyor. Yine mağduriyet, yolsuzluk, yoksulluk temalı, yine yalanı essahmış gibi göstermeye çalışan bir korku filmi çekmek istiyorlar. Vatandaşımızı kandırmak istiyorlar. Ama bu kez filmin gerçeğini millet çekecek. Bu filmin kötü adamlarına filmin sonunda gereken cevabı verecek. Filmin sonunda iyiler kazanacak. Bu filmin adı sandık. Bu film, milletin vicdanıyla 1 Kasım’da sahneye konulacak ve sonunda milletimiz, ülkemiz kazanacak. Çünkü bu filmde yapılan kötülüklerin hesabı sorulacak.’’ diye konuştu.

'ÜLKÜCÜLER BİR ARADA VE ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜ'

7 Haziran’da milletin ortaya koyduğu iradeyi beğenmeyen, ülkeyi tekrar seçime götüren AKP’nin gerçek yüzünün ne olduğunun artık apaçık ortada olduğunu kaydeden Korkmaz, şunları söyledi: ‘’AKP şimdide MHP üzerinde ayak oyunları ortaya koymaya çalışıyor. MHP’yi karıştıracağını, böleceğini sanıyor. Şimdi soruyoruz; ‘Milliyetçiliği biz ayaklar atına aldık’ diyen AKP zihniyetine bu ülkenin milliyetçileri yine kırarız o ayakları demeyecek mi? Ülkücülere her türlü hakareti yapan AKP’ye, bu ülkenin milliyetçileri ses etmeyecek mi? AKP bilsin ki Ülkücüler bir arada ve eskisinden daha da güçlü. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile birlikte ülkemiz ve partimiz üzerindeki bölücü tüm oyunların karşısında. Bölemeyeceksiniz MHP’yi. Önce ülkem ve milletim sonra partim diyen MHP, bu ülkenin teminatı olmaya devam edecek. Milli ve manevi değerleri koruyacak.’’

'BİTSİN BU ZULÜM, BASKI VE KORKU İMPARATORLUĞU'

MHP’nin koalisyon görüşmelerinde çözüm adı altında yürütülen ihanet sürecinin sonlandırılmasını, milletin vicdanını yaralayan 17/25 Aralık yolsuzluk düzeninin hesabının sorulmasını, her fırsatta saraydan yaptığı açıklamalarla milli birlik ve beraberliğe zarar veren, hukuku hiçe sayan, siyaseti şekillendirmeye çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın anayasal sınırlarına çekilmesini istediğini hatırlatan Korkmaz, ‘’Bu ilkeler neden AKP’ye ters gelmiştir. AKP bu ilkelerden hangisine karşıdır. İhanet sürecinin devamını mı istiyor AKP? Yolsuzluğun hesabının sorulmasını neden istemiyor AKP? Milli iradeye neden saygı duymuyor AKP? 2009’da ‘Erken seçim bu ülkeye ihanettir’ diyen Cumhurbaşkanına neden çıt çıkaramıyor AKP? AKP neden saraydan yönetilmeye ses çıkaramıyor? Cumhurbaşkanının hukuku hiçe sayan uygulamalarına neden dur diyemiyor? Sahi AKP’yi kim yönetiyor? AKP’nin başındaki isim neden bu konuda stratejik bir derinlik analizi yapamıyor? Bu gerçekleri milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Bir kez daha milletimize sesleniyoruz ve uyarıyoruz. Ne yazık ki ülke kan gölüyken ülkeyi koltuk sevdası ve başkanlık hayali ile seçime götürenler var. Bu seçim güzergahında vatandaşımız yola çıkarken dikkat etsinler, çünkü karşılarına her an 17/25’lik siyasi tehlikeler çıkabilir. Biz uyarıcı 17/25 levhalarımızla milletimize gerçekleri göstermeye devam edeceğiz. Buradan milletimize sesleniyorum; ey siftah yapamadan kepenk kapatan esnaf kardeşim, hak ettiği zammı alamayan memur kardeşim, üretemeyen üretse bile ürettiğini değerinde satamayan çiftçi kardeşim, aldığı maaşla ay sonunu getiremeyen asgari ücretli kardeşim, emekli kardeşim, iş bulamayan işsiz kardeşim yetmedi mi AKP’nin yalanları, yetmedi mi AKP’nin kirli oyunları? Bir kez daha kanacak mısınız? Artık yeter deyin. Bitsin bu zulüm, baskı ve korku imparatorluğu’’ şeklinde konuştu.

'AKP ÜLKEDE GERÇEKLERİN BİLİNMESİNİ İSTEMİYOR'

Korkmaz, medyaya ve iş çevrelerine yapılan ve yapılacağı iddia edilen diğer operasyonlarla ilgili de ‘’Bu seçim hükümetinin ne amaçla kurulduğunu gösteriyor. Bu operasyonlar AKP gibi düşünmeyenleri sindirmek ve baskı kurmak içindi. Özgür basına müdahaledir. Bu ülkede gerçeklerin millet tarafından bilinmemesi için yapılan operasyonlardır. Sayın Başbakan, hani ülkede medya özgürdü? Neden korkuyorsunuz? Yoksa saklamak istediğiniz şeyler mi var? Bu yangından mal kaçırmalık ruh halinizin asıl nedeni nedir? Milletimiz artık uyanmalıdır. Çünkü artık takke düştü kel göründü’’ dedi.