Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, her seçim döneminde olduğu gibi AK Parti'nin aynı tesisleri, yolları 10 defa açmaya devam ettiğini vurgulayarak “Aça aça bitiremediler. Yeter artık bu kurdele siyasetini bırakın. Kimi kandırıyorsunuz? Milleti, kurdele keserek, havai fişek atarak, müzik çalıp, şatafatla kandırdık sanıyorlar ancak dönüp dönüp kendilerini kandırıyorlar.” dedi.

MHP’li Korkmaz, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Tomarza’da esnafla bir araya gelen Süleyman Korkmaz, “Vatandaş, AKP’ye karşı öfkeli. Nedeni ise verilen ancak tutulmayan sözler. 14 yıldır verdiği sözleri yerine getirmeyen AKP’ye millet 1 Kasım’da tokadını atacak.” dedi.

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, halkın MHP’ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. Vatandaşın artık AK Parti'nin yalanlarına inanmadığını belirten Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ücretsiz sağlık dediler, her vatandaş istediği hastanede tedavi olacak’ dediler yalan çıktı. Şimdi parası olan özele, parası olmayan ise devlet hastanelerinde uzun süre kuyruklarda bekliyor. Yani sağlığı paraya dönüştürdüler. Paran varsa sağlık hizmeti var. Eğitimde de tablo içler acısı. Eğitim sistemini değiştire değiştire bitiremediler. Hangi bakan geldiyse, sabah kalktı, sistem değişti. Veliler, öğrenciler, öğretmenler çaresiz. Eğitim S.O.S veriyor. Atanamayan öğretmenlerin hali ortada. Bu AKP zihniyetinin yap-boza dönüştürdüğü eğitim sisteminde başarı elde etmek zaten mümkün değil. Kayseri’nin her geçen gün gerileyen eğitim durumu da bunun apaçık göstergesi. Ekonomi desen bir başka sorun. Ekonomiden bahseden yok. Vatandaşı iktidarları döneminde bankalara mahkum eden, borçlandırıp evlere haciz götüren bu iktidarın bu alanda da milletin yüzüne bakacak hali kalmamıştır. Vatandaşı yoksullaştıran AKP, yandaşlarına ise milletin kaynaklarını aktarmış, oğlana gemicikler, damada gazetecikler, yeğenlere makamlar, kısacası sen ben saltanatı kurmaktan da geri kalmamıştır.”

“HER SEÇİM DÖNEMİNDE OLDUĞU GİBİ AYNI TESİSLERİ, AÇA AÇA BİTİREMEDİLER”

Açıklamasında AK Parti'nin aynı tesisleri açarak, milleti kandırmaya çalıştığını da vurgulayan MHP Kayseri Milletvekili, “Her seçim döneminde olduğu gibi aynı tesisleri, yolları 10 defa açtılar, aça aça bitiremediler. Yeter artık bu kurdele siyasetini bırakın. Kimi kandırıyorsunuz? Milleti, kurdele keserek, havai fişek atarak, müzik çalıp, şatafatla kandırdık sanıyorlar ancak dönüp dönüp kendilerini kandırıyorlar. Ülke kan ağlıyor, art arda şehit haberleri geliyor. Bunlar makas, kurdele peşinde. Esnafımız siftah yapamıyor, aldığı malın parasını dahi ödeyemiyor, borcu erteledikçe erteliyor. Çiftçimiz ise bir başka dertli. Üretse de ürettiğini satamıyor, satsa bile hak ettiği değerde satamıyor. Samanı bile ithal etti bu AKP, kurban diye bu ülke tarihinde ilk kez angus kestirtti bu millete. Söze gelince yerli ve millilikten bahseden AKP, ne yazık ki ülkeyi yabancıya teslim etti. Milli kurumları alıp, yabancılara sattı, yandaşlarına peşkeş çekti.” dedi.

“ARTIK AKP’NİN BU YALAN, TALAN DÜZENİNE SON VERELİM”

Toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını bildiklerini ve çözümlerinin de hazır olduğunu kaydeden Korkmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “MHP söz veriyor, asgari ücret 1400 TL olacak, emeklilere yılda 2 bin 800 TL destek verilecek, üretemeyen, yıllardır göz ardı edilen çiftçimiz için mazot 1,75 TL olacak, başarılı öğrenciye 10 Bin TL burs verilecek, evlenecek gençlere 10 Bin TL destek verilecek, yetim ve öksüzlere 100 TL, engelli aylığı 400 TL ve 65 yaş aylığı da 300 TL olacak. İş kurmak isteyen kadınlara da destek verilecek, muhtarlarımızın aylığı da 1400 TL olacak. Bunun yanında ülkemizin kalkınmasına yönelik dev projelerimiz de hazır. Kayseri’ye Savunma Sanayi’nin kurulmasına yönelik projemizi de hayata geçireceğiz. Bu nedenle vatandaşlarımıza sesleniyorum; artık bu yalan, talan düzene son verelim, hep birlikte ülkemize, evlerimize huzuru getirelim. Ülkemizi kirli pazarlıkları ile terör belasına bulaştıran AKP’den de yaptıklarının hesabını soralım.”