CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, bugün basında kendisini hedef alan haberleri, “Hesap sorduğum için hedef yapıldım.’ şeklinde değerlendirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, basında yer alan kendisini hedef alan haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı. “Türkiye alçakça kurgulanan 'kumpas' senaryolarını deşifre etmiştir.” diyen Oran, şöyle devam etti: “Gün geçmesin ki bu yolsuzluk ve hırsızlık sürecinden kurtulmak için üretmedikleri senaryo kurmadıkları kumpas kalmasın. Her gün yeni bir kurgu gündem ve ayrı bir rezalet. Bu haysiyet cellatlarının amacı ne yapıp edip 7 Haziran seçimlerine kadar, “kol saatini”, “ayakkabı kutularını” ve “sıfırla oğlum Bilal’i” gündemden düşürmektir. Ancak CHP kararlıdır, halk kararlıdır. O hesap masadadır, önlerindedir ve mutlaka alınacaktır.”

'GÜNDEM DEĞİŞTİRME SENARYOSU'

“Siyasal iktidarın havuzundan besleme üç 'gazetede' şahsımı ve partimi içerisine alan haber görünümlü yeni bir gündem değiştirme senaryosu uygulamaya konulmuştur.” diyen Oran, “Sözde şahsımı gerçekte ise CHP’yi hedef alan ve hükümetin yolsuzluklarını, usulsüzlüklerini, yasaklarını, faşizmini unutturarak seçimlere girmeyi hedefleyen bu senaryoda her şey var. Havuz medyasının iftira 'kumpası' hazır. Üstelik uygulanan dijital yöntem de artık maruf ve meşhur. Soytarılar ise dünden hazır.” diye konuştu.

'BİRBİRLERİNİ TAKİP ETMEYENLER TWITTER'DA DİREK MESAJ GÖNDEREMEZ'

“Gerçekte var olmayan bu twitter yazışmalarını kim üretmiştir?” diyen Oran, “Birbirini takip etmeyen insanlar twitter'da direk mesaj gönderemezler. Bu en basit teknik çelişkilere girmiyor, bu tezgahı tamamen reddediyorum. Başbakanı, Ulaştırma Bakanını, TİB Başkanını, eğer kendileri de bu tezgaha dahil değilse bu komployu açığa çıkarmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

'HER TÜRLÜ YASAL HAKKIMI KULLANACAĞIM'

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, kendisini ve partisini hedef alan bu alçakça çirkin iftiraları hazırlayan ve bu kumpasın içerisinde yer alanlara karşı her türlü yasal haklarını kullanacağını vurguladı.