Ankara'nın En İyi Kadın Doğum Uzmanı

Kadınların, sağlık sıkıntılarını artık daha kolay dile getirmeleri ve daha kolay hizmet alabilmeleri mümkündür. Kızlık zarı dikimi, kürtaj, doğum kontrol gibi pek çok işlem Ankara’nın en iyi kadın doğum kontrol uzmanı olan Esra Çabuk Cömert, sizler için en hijyenik ve kaliteli, hizmeti sunmaktadır. Uzaman Doktor Esra Çabuk Cömert, pek çok sertifikası ile sizlere rahatsızlığınız konusunda en iyi şekilde yardımcı olmaktadır. En gelişmiş teknolojik ürünler kullanılarak sizlere en iyi hizmetler sunulmaktadır.

Hangi Konularda Sizlere Yardımcı Olmaktayız

Kadınlarla ilgili tüm rahatsızlıkları konu alan uzmanlığa sahip Esra Cömert, hamilelik, doğum, tüp bebek, kısırlık, kızlık zarı dikimi, kürtaj, Genital bölge ameliyatları gibi pek çok konuda sizlere yardımcı olmaktadır. Ayrıca gelişen teknoloji, ile birlikte, sizlerin rahatsızlıkları cerrahi operasyonlar ile ve lazer tedavisi uygulanarak yapılmaktadır. Daha acısız ve kısa sürede gerçekleşen lazer işlemi sayesinde sağlığınıza daha çabuk kavuşacaksınız ve almak istediğiniz hizmeti daha hijyenik bir şekilde yaptırmış olacaksınız. Özellikle lazerle renk açma işlemi son zamanlarda oldukça fazla tercih edilen bir işlem olup, Doktor Esra Cömert sizlere bu hizmeti en iyi şekilde sunmaktadır. Epilasyona bağlı kararmaların yaşandığı bölgelerin rengini, lazer ile kolaylıkla açtırabilirsiniz. Bu görünüm sizleri rahatsız ediyor ise kısa sürede istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. 20 dakika kadar kısa bir sürede gerçekleşen bu işleme için 2 kez doktorumuzu ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Kısa sürede istediğiniz sonuca acısız bir biçim de ulaşacaksınızdır. Üstelik bu işlemden sonra günlük hayatınıza kolaylıkla devam edebilmektesinizdir.

Genital Bölge Estetik Operasyonu

Yeni bir uygulama olan kozmetik jinekoloji işlemi çoğu kişi tarafından bilinmemektedir. Bayanlar cinsel organlarının görünümünde ya da işlevinden memnun değiller ise kolaylıkla küçük müdahaleler ile bu durum düzeltilmektedir. Peki, bu uygulamalar nelerdir? İç dudak dış dudak operasyonları, vajinal daraltma işlemi, Genital organ büyütme, renk açma, lazer ile vajina yenileme, kızlık zarı dikimi, Genital gölgenin sıkılaştırılması gibi işlemler uygulanmaktadır. Uzman doktor Esra Çabuk Cömert, sizler için bu işlemleri büyük bir titizlik ile gerçekleştirmektedir. Ayrıca bu gibi rahatsızlıklarınızı dile getirmekten de çekinmemelisiniz. Doktorumuz sizlere en iyi şekilde bilgilendirmeyi yapmaktadır ve sizlerle en iyi şekilde ilgilenmektedir. Merak ettiğiniz sorular için internet üzerinden doktorumuza ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz operasyonlar için detaylı bilgi alabilirsiniz. Kızlık zarı dikimi gibi toplum tarafından hoş karşılanmayan durumlarda hiçbir şekilde çekinmenize gerek yoktur. Bu işlemlerin hepsi hasta bilgileri, kişinin özel hayatı olduğundan dolayı hiçbir şekilde başka kişiler ile de paylaşılmamaktadır. Bu yönden de rahatlıkla güvenebileceğiniz kliniğimizden randevu almak için de internet üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Doktor Esra Çabuk Cömert sizler için en iyi hizmeti sunmaktadır. Gelişmiş teknolojik yöntemler sayesinde de bu hizmetleri daha kolay ve acısız bir biçimde alabilmeniz mümkündür.