Aşı olmayanlara dayatılan haftada en az 2 defa PCR testi uygulamasına karşı sosyal medyada tepkiler güderek büyüymeye devam ediyor. Aşı olmayan öğretmenler haftada 2 defa PCR testi yaptıracak. Sinema, kafe, kafererya, AVM'ye gitmek isteyen, yolculuk yapmak isteyenler ise son 48 saat içinde yapılmış PCR testi yaptırmak zorunda kalacaklar. Yani sürekli toplu ulaşım araçlarını kullanmak isteyenler haftada 3 defa PCR testi yaptıracaklar.

Bu duruma tepki göstermek isteyen on binlerce kişi günlerdir sosyal medyada paylaşımlar ypıyorlar. PCR testi zorunluluğunun başlayacağı 6 Eylül tarihinin hemen öncesinde tepkiler artmaya başladı. 11 Eylül tarihinde yine İstanbul'da bir miting yapılacaktı. Ancak Pandemi Büyük Buluşma Platformu yeni bir kararla 29 Ağustos pazar günü miting yapmaya karar verdi. Konuyla ilgili detaylar #29AğustosZulmeSon etiketi altında yer almaktadır.

Pandemi Büyük Buluşma Platformunun Konuyla İlgili Açıklaması Şu Şekilde:

PLANDEMİ BÜYÜK BULUŞMA MİTİNGİNE DAVET

Kıymetli davetlimiz Sn. İnsan kardeşimiz;

Covit gerçeklerini, insanlara yapılmak istenen covit aşıları ile ilgili tüm hakikatleri, çekinmeden her alanda ifade eden siz değerli İnsan Kardeşimizi; resmi makamların bilgisi dahilinde, resmi adımlar ile organize edeceğimiz Mitingimize davet ediyoruz. Tüm hassasiyetlere dikkat edeceğimiz buluşmamızda, tüm insanlığın umudu, ülkemizin, devletimizin, milletimizin, ailemizin geleceği için küresel düzenin dayattığı yeni dünya düzenine karşı el ele, gönül gönüle olmak istiyoruz. İnsan kardeşliğini barındıran, “PLANDEMİ BÜYÜK BULUŞMASI”na katılımlarınız bizleri ve sizlere ümitle bakan aziz milletimizi onore edecek, mutluluklarını yeniden yeşertecektir. 29 Ağustos 2021 Pazar Saat: 15:00 ’da resmi makamların bilgisi dahilinde güzel insanlar topluluğunun imzaları ve uğraşları neticesinde gerçekleşecek olan mitingimizde siz değerli şahsiyetleri aramızda görmekten büyük şeref duyarız (MİTİNG ALANI EYÜP SULTAN MAHALLESİ MÜMİNLER CADDESİ NO:24 SANCAKTEPE / İSTANBUL (ANADOLU YAKASI TEM'E YAKIN)

PLANDEMİ BÜYÜK BULUŞMA PLATFORMU