Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, "Sağlıklı beslenme uzmanları ve diyetisyenlerin yüzde 90’ı ajan. Milletimizin genleriyle oynuyorlar.” dedi.

Atakum Belediyesi tarafından iki seans halinde gerçekleştirilen seminer kapsamında, Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, Samsunlulara uyarılarda bulundu. Türk toplumunun fiziksel olarak güçsüz hale getirilmek istendiğini kaydeden Sıtkı Aslanhan, "Bugün televizyonlara çıkıp, onu yeme bunu yeme diyenlerin, sağlıklı beslenme uzmanı ve diyetisyen adı altında bir şeyler anlatanların yüzde 90’ı ajandır. Ülkemizin genleriyle oynuyorlar. Allah, insan vücudu neye ihtiyaç duyuyorsa onu yaratmıştır. Hiç bozulmayan yoğurtlar herkesin buzdolabında. İçinde ne var da bu yoğurt bozulmuyor diye merak etmiyoruz. Çocuklarımız cips yemekten artık merdiven çıkamaz hale geldi. Bu oyuna dur deyin.” şeklinde konuştu.

Anne ve babaların çocuklarıyla arkadaş olma çabasında olduğunu ancak bunun büyük bir yanlış olduğunu ifade eden Sıtkı Aslanhan, “Baba babalığını bilecek, anne anneliğini bilecek. Çocuklarınızla arkadaş olursanız anne ve babalığı kim yapacak? Arkadaş olmaya kalkarsanız anne ve babalığı da kaybedersiniz. Çocuklarınıza her istediklerini de almayın. Çünkü hayat onlara yarın her istediklerini vermeyecek. Hazırlıklı olmalılar." diye konuştu.

"İNTERNET BIÇAK GİBİDİR"

İnternet kullanımı hakkında da uyarılarda bulunan Sıtkı Aslanhan, "İnternet doğru şekilde kullanıldığında önemlidir. Ancak internet bir bıçak gibidir. Ekmek kesmek için kullanıldığında doğru, insan kesmek için kullanıldığında yanlış bir hal alır. Çocuklarınızı internete karşı koruyun. Savaş içerikli şiddet oyunlarından uzak tutun." şeklinde konuştu.

ASLANHAN’A TEŞEKKÜR

Seminerin ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’a teşekkür ederek, mini Atatürk Anıtı hediye etti. Seminere katılanlara da ücretsiz olarak ‘katılım belgesi’ verildi.