Bafra Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bafra Omurilik Felçliler Derneği'ne 1 milyon mavi kapak teslim ederek destek oldu.

Bafra Fenerbahçeliler Derneği lokalinde kapakların tesliminde konuşma yapan dernek başkanı Resai Yılmaz, "20 yıldır Bafra’da faaliyette bulunan Fenerbahçeliler Derneği'nde belli zamanlarda sosyal sorumluluk proje kapsamlarında birçok değişik etkinliğe ve desteğe imzalar attık. Şimdi de 2013 yılından bugüne dernek yönetimi, üyelerimiz ve vatandaşlarımızın büyük gayretleri ile 1 milyon mavi kapak toplayarak Bafra Omurilik Felçliler Derneği'nde bulunan engelli kardeşlerimize yardımcı olmaya çalıştık." dedi.

Bafra Omurilik Felçliler Derneği Başkanı İsmail Tabak ise "Türkiye'de engelliler yararına toplanan mavi kapak kampanyasına destek veren Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Resai Yılmaz’a, yönetimine ve vatandaşlara teşekkür ederim.
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Bafra Şubesine Bafra Fenerbahçeliler Derneği 1 milyon mavi kapak teslim etti. Bu örnek çalışmaların toplumda büyüyerek devam etmesini temenni ediyoruz. Omurilik Felçliler Derneği olarak devam ettiğimiz hizmet için toplanan her kapak, engelli vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye olarak geri dönecektir." diye konuştu.

Mavi kapak tesliminde ayrıca Bafra Fenerbahçeliler Derneği yönetiminden Ali Kurt, Yaşar Türkmen ve Şeniz Özsaraç da hazır bulundu.