Adalet Bakan Yardımcısı ve 23. dönem Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Ankara'dan gelerek Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat oldu.

Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak'a, Türkiye'nin en iyi kardiyologlarından olan Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sami Özgül ve ekibi tarafından anjiyo yapıldı.

Kaynak, Prof. Dr. Özgül'ün dünya çapında bir üne sahip olduğunu belirterek, “Ben aslında bu geçirdiğimiz küçük operasyonu Ankara'da, İstanbul'da yaptırabilirdim ama Sami Özgül hocamız eskiden beri tanıdığım, ünü sadece Türkiye'de değil Amerika'da bile bilinen bir kardiyologdur. Sami Bey, doktorla cihazın mükemmel uyumunu gösteriyor. Rektörümüz ve başhekimimiz de geçmiş olsun ziyaretinde bulundular sağ olsunlar. Bunlar bizim için bir hayaldi. Adıyaman da bugün kardiyolojinin merkezi olma yolunda ilerliyor. Böyle bir ekibin ve teknik cihazın olması büyük bir kazançtır. Malatya'nın karaciğer naklinde merkez olduğunu düşünürsek, Adıyaman'ın da kardiyoloji merkezinin bu şekilde merkez olacağını düşünüyorum. Buraya geldiğim için memnuniyet duyuyorum. Buralar insanlarımıza şifa olacaktır” dedi.

Prof. Özgül ise en modern cihazlarla, iyi bir ekibin çalışma yaptığını dile getirerek, “Buraya emeği geçen eski rektöre, yeni rektöre ve yöneticilere yürekten teşekkür ederim. Ne istediysek aldılar ve çağdaş bir kardiyoloji merkezi oluşturduk. Dünyada olup bitenleri yakından takip ederek, cihaz alımında önümüzü açtılar. Dünyada ne uygulanıyorsa, Adıyaman Üniversitesi'nde de uygulanabiliyor. Başka yerlerde yapılmayan birçok riskli vaka geldi ve başarıyla operasyonları yaptık. Ekip olarak çok iyi bir çalışma sergiliyoruz. Adıyaman halkı hakikaten şanslı, yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.