Önümüzdeki haziran ayında yapılacak seçimlerde milletvekilli olmak için aday adaylıklarını açıklayan partililer bir birinden farklı kampanyalara imza atıyor. Bunlardan birini de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Avukat Yusuf Özer gerçekleştirdi. Özer, 'Bir ünite kan hayat kurtarır, bir oy vatan kurtarır' sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

İnönü Parkı içerisinde bulunan Kızılay Kan Merkezi Bağış Noktasında basın açıklaması yapan Özer, “Kan, üreticisi yalnızca insan olan çok önemli bir değerdir. Oy kullanmakta demokrasilerde yurttaş olmanın insanlara sağladığı çok önemli bir hak ve sorumluluktur. Bu nedenle her birisinin kaynağı yalnızca yurttaş olan kan bağışı ve oy kullanma hakkını aynı derecede önemli görüyoruz.” diye konuştu.

Yusuf Özer, “Bir ünite kanın bir insan canını kurtarmadaki önemi ve değeri neyse, bir yurttaşımızın da bir oyuyla vatanın varlık ve bütünlüğünün sağlanmasındaki ağırlığı aynıdır. Biz burada sevenlerimizle birlikte bir can kurtarmak için kanımızı veriyoruz. 7 Haziran’da da ülkemizi, vatanımızı, birlik ve bütünlüğümüzü sağlamak için oyumuzu vereceğiz.” diye konuştu.