Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.
 
Büyükşehir Belediyesi Sağlık e Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce organize edilen Doğa Yürüyüşüne Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, daire başkanları, şube müdürleri ve Türkiye Gençlik Vakfı Kahramanmaraş şubesi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Kılavuzlu Mesire Alanı önünden başlayıp, Su Sporları Merkezi’ne kadar gidilen ve tekrar dönülerek Kılavuzlu Mesire Alanı’nda sonlandırılan Doğa Yürüyüşü’nde 6 kilometrelik parkur yüründü.

HABER FOTOĞRAFLARI
 
Doğa Yürüyüşüne ilişkin görüşlerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Yaşamınıza Hareket Katın, Sağlığa Adım Atın’ sloganıyla gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüşü sağlığımız için attığımız adımlarımızdır. Spor yapmak, yürüyüş yapmak, spor aktivitelerine katılmak, insan sağlığı açısından son derece önemli olup, insanı zinde tutmaktadır.
 
Halkımızın yürüyüş yapmalarını, sporla iç içe olmalarını sağlamak adına, hem mahallelerimize spor sahaları yapıyoruz hem de Menzelet Mesire Alanı, Ağcalı Rekreasyon Alanı, 15 Temmuz Millet Bahçesi ve Hobi Bahçesi gibi hizmetlerimizde halkımızın rahat rahat yürüyüş yapabileceği yürüyüş yolları ve parkurları yapıyoruz.
 
Doğa yürüyüşlerinde ise tamamen doğanın oksijenini soluyor ve eşiz doğal güzeller içerisinde spor yapmış oluyorsunuz.
 
Aziz hemşehrilerimizi sadece belli günlerde değil, yılın 12 ayında kendi vücutlarının sağlığı için yürümeye ve spor yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.