1600’ün üzerinde insan yaşamını yitirdi. Corona virüsü 65 bin üzerinde insanda görüldü. Her geçen gün hızla enfekte olanların vede ölenlerin sayısı ise giderek artarken, uzmanların virüs ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Daha önce konuyla alakalı yorumda bulunan Prof. Dr. Karatay’ koronavirüs ile ilgili bir son dakika açıklaması daha geldi. Koronavirüs salgınına karşı aşı yapılamaz dedi vede devam etti.

Wuhan'da görülmeye başlanan ve kısa zaman içerisinde hızla tüm dünyaya yayılan yeni tip corona virüsüyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor, her geçen gün ölü ve enfekte sayısı giderek artıyor.

Şuana kadar virüs sebebiyle 1600'ün üzerinde insan yaşamını yitirdi. Bilim adamları virüsün tedavisi için çalışmaları sürdürürken, sosyal medyada salgının hayvanlardan bulaştığı iddiası ortaya atıldı.

Konuyla alakalı kesin bir neticeye ulaşılamazken, son olarak Pangolin isimli hayvandan dolayı virüsün insanlara bulaştığı iddiası üzerinde duruluyor. Daha önce konuyla alakalı yorumda bulunan Prof. Dr. Karatay'dan koronavirüs ile alakalı bir son dakika açıklaması daha geldi.

PROF. DR. KARATAY'DAN YENİ TİP KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI GELDİ

Daha öncede konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Karatay, 'Teknoloji ilerlemesine rağmen asırlardan beri daha virüsleri halledemedik. Virüslerin hücre içine girmesini bizim engellememiz gerekiyor.

İnegöl Belediyesi'nin bu sene 4'üncüsü yapıldığı Kitap Günleri Fuarı tüm hızıyla devam ediyor. Prof. Dr. Canan Karatay yapılan söyleşide İnegöllülerle buluştu.

Belediye Başkanı Alper Taban, başkan yardımcıları ve bazı meclis üyelerin de katılmış olduğu programa, ilçe halkının ilgisi yoğun oldu. Yapılan söyleşide Karatay doğal beslenmeye dikkat çekti.

2 türlü yağın tehlike arz ettiğini söyleyen Karatay, Biri fabrikadan çıkan trans yağdır. Kalp krizi yapar, felç yapar, ve şeker hastası yapar. Kolesterolü de o çıkarır. Şekere bağlı, rafine unlara bağlı trigliseridlerdir. Tehlikeli olan bu iki yağdan muhakkak uzak durursak sağlığımıza kavuşmuş oluruz.

Gelen bir soru üzerine kahvaltının en önemli öğün olduğuna söyleyen Karatay, Uykudan sonra, uzun zaman aç kaldıktan sonra yediğimiz ilk öğün kahvaltıdır. Kahvaltıda sağlıklı olarak besinleri vücudunuza arz ederseniz, bütün gün dinç olur vede hasta olmazsınız.

Bu çok doğru bir sözdür. Karatay kahvaltısı yapacaksınız. Yumurta yemeyin diye senelerce insanları kandırdılar. Yumurtanın sarısı bilakis şeker hastalığını iyileştiriyor.

Yumurta bütünüyle şeker hastalığını iyileştirip kalp krizini önlüyor. Bunlara kanmayın efendim. Yumurta süper besindir. Tereyağı süper bir besindir. Akıl paraşüt gibidir, açık olursa çalışır. Kanmayın bunlara.

Karatay, yine bir vatandaşın İnegöl Köfte hakkında sorusu üzerine, İnegöl köfte istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Doyana kadar yiyin sakıncası yok.

Ben çocuk doktoru değilim, ben grip aşısına karşıyım. Bakın koronavirüs çıktı. Bu sene kullanılan grip aşısı 2016 senenin virüslerine karşı yapılmış. 3 tane krofinya virüsünde üretmişler bu senede yapıyorlar.

Virüsler bu kadar teknoloji uzay ileride insanlar daha virüsleri halledemedi. Virüsler her sene her dakika kılıf değiştirir. Koronavirüs salgınına karşı aşı yapamazsınız.

Virüs demek canlı vücudun içinde hayvanda olabilir, ve bitkide olabilir yaşar büyür fakat kuru yerde yaşamaz. Yani hücre içerisine girer hücrenin içindeki matereleri kullanır büyür hücreyi parçalar.

Hücrenin içine girebilmesi için hücrenin kapıları açılması lazım. Zayıf bir hücrede kapılar açılır. Sağlık bir hücrede kapılar kale kapısı gibi sağlam açılmaz ve hastalanmayız.

Ben onu söylüyorum onun için doğal besleneceğiz. Virüs ve griplerin her sene yenisi çıkar bunun aşısı olmaz. Bunun tek aşısı tek yolu kendi hücrelerimizin güçlü ve sağlık kılmaktır.