Obezite veya diğer bir adıyla fazla kilolu olma durumu, günümüzün en büyük sağlık problemlerinden biri olarak, tüm dünyada etkili olan bir sağlık sorundur. Oluşturduğu olumsuz etkilerle pek çok farklı rahatsızlığın da ortaya çıkmasına neden olan fazla kilolar, yaşam kalitesini düşüren ve yanı sıra, gelecek nesiller açısından da sorun ihtiva eden büyük bir toplumsal problemdir. Bu nedenle dünyanın çeşitli ülkelerinde resmi ve devlet boyutunda yapılan fazla kiloyla mücadele yöntemleri, daha sağlıklı toplumların oluşturulması amacına yönelik bilgilendirici ve yönlendirici çalışmalar sürdürülüyor.

Bunun yanı sıra, tıp bilimi ve teknolojinin ulaşmış olduğu seviyeye paralel olarak, sürekli olarak konuyla ilgili yapılan araştırma ve geliştirme çalışmaları, sürekli yeni ve daha etkili çözümler ortaya koyuyor. Bilimin en son mucizelerinden biri olan fiber shake, fazla kilolarından kurtulmak isteyenler için, zahmetsiz ve tamamen zararsız bir ürün olarak geliştirildi. Mide kelepçesi olarak bilinen ve cerrahi bir operasyona gerek duyulan yöntem, midenin küçültülmesini sağlayarak, kişileri daha az yemeye yönlendirerek, zaman içerisinde fazla kilolarından kurtulunmasını sağlayan bir yöntemdir.


Ancak bu yöntemin cerrahi operasyon gerektirmesi ve yanı sıra, bir takım başka olumsuzlara neden olması, hem herkesin kullanabileceği bir yöntem olmaması ve hem de kullananların bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkmasına neden oluyor. Fibershake, tamamen doğal bir ürün olarak, mide kelepçesi etkisi oluşturan ve herhangi bir yan etki veya zararı olmayan eşsiz bir yöntem olarak, hızlı bir şekilde kilo vermenizi sağlayacak özelliklere sahip olarak geliştirildi. İçerisinde bulunan etken maddelerden biri olan glucomannan, konjac lifli bitkisinin köklerinden elde edilen bir maderdir ve bu madde kendi ağırlığının 200 katına kadar su tutma yeteneğine sahiptir.

Toz haline getirilmiş olan ürünümüz, günde 250 ml. Olarak suyla karıştırılarak tüketildiğinde, mide de suyla bulunan madde şişerek, midenin küçülmesine ve devamında tokluk hissinin oluşmasına neden olur. Bu sayede daha az yemeye başlayarak, kilo almayı durdurursunuz. Bununla birlikte, ürünün içeriğinde bulunan 1-carnitine maddesi ise, daha önceden vücudunuzda birikmiş olan yağlarınızın, hızlı bir şekilde yakılmasını sağlayarak, ilk ay içerisinde olumlu sonuçlara ulaşmanızı sağlar.