Geçtiğimiz ay KSÜ Tıp Fakültesindeki rahatsızlıkları dile getirmiştim. Hastanenin 50 Milyon TL'den fazla borcunun olmasından tutun, Profesörlerin polikliniklere gelmediğine kadar tüm detayları belirtmiştim. Ancak hastane yönetimi, bu durumları normal karşıladı.  Bugün ise Korona Virüs (Covid-19) ile verilen mücadele de Tıp Fakültesi yönetimi hemşireleri ve diğer sağlık çalışanlarını görmezden geldi. Korona ile iç içe yaşayan yoğun bakım hemşirelerini nasıl görmezden gelirsiniz Başhekim, Hastane Müdürü? Rektörün bu durumdan bilgisi var mı? 

Gecesini gündüzüne katan yoğun bakım hemşirelerini, gözünüz hiç mi görmüyor? 200 TL Kovid-19 sadakası verirken yüreğiniz hiç mi sızlamadı? 2 aydır evlerine gidemeyen, ailelerinden, evlatlarından, anne ve babalarından uzak kalan hemşirelerimizin hakkını yedirmeyeceğiz. 

Profesörlerin, Doçentlerin bile hastalara dokunmazken, korona hastaları ile bire bir ilgilenen en ufak ihtiyaçlarından, en büyük detaylarına kadar ilgilenen hemşirelerimizi nasıl görmezden gelirsiniz? Profesöre ve diğer doktorlara 20 binTL, 30 bin TL, hemşireye 700 TL , 600 TL , 200 TL öyle mi? 

Sağlık Bakanlığının personellere dağıtılmak üzere gönderdiği 10 Milyon TL'den bahsediyorum. Bu parayı ne yaptınız? Hemşirelerin sizin için bir kıymeti yok mu? Yazıklar olsun... 

Türkiye’deki bütün Pandemi Hastanelerinde Covid ile ilgili bölümlerde çalışanlara tavandan ücret yatarken,Sütçü İmam Ünv. Araştırma Hastanesinde bu uygulanmamıştır.Hiç birşey olmasa bile bişeyler oldu.

Soruyorum, Örneğin Yoğun Bakımda kanunen çalışması gereken hemşire sayısı 5 iken, siz 3 kişi çalıştırıp kağıt üzerinde 5 kişi gösterdiniz mi? 

Evrakta sahtecilik yaptınız mı? Açıklayın, yoksa ben açıklayacağım.

Sosyal medya platformu Twitter'da gündem oldunuz. Hemşireler tarafından başlatılan #ksühastanecovidsadaka hashtagı büyük bir ilgi görmeye başladı. 

Ülkemizin geçtiği şu zor günlerde bile, nasıl kendi çıkarınızı düşünebilirsiniz? 

Kusura bakmayın ama KSÜ Tıp Fakültesi Yönetimi, sizin 50 Milyon TL borcunuz hemşirelerimizi ilgilendirmiyor! Türkiye'nin dört bir yanından tavan ücretler dağıtılırken, siz sadaka mı veriyorsunuz? Sağlık Bakanlığımızın verdiği desteği hiç ettiniz! 

Nasıl yaptıysanız o borcu, öyle ödeyin! 

İşte Bir Hemşiremizin Paylaşımı! 

Hemşiremizin o 200 TL'ye 500 TL'ye 600 - 700 TL'ye ihtiyacı olmadığı gibi, sizden gelen sadakaya da ihtiyaçları yoktur. 

Şu Tweet'i okurken yüreğiniz sızlıyor mu? Merak ediyorum. 

Ancak gecesini gündüzüne katan, hayatları pahasına ter döken, hastalar ile bire bir ilgilenen hemşireleri görmezden gelirseniz... Birileri de size çıkıp, dur der! 

Eğer yüreğiniz sızlamıyorsa halen, aşağıdaki Tweet'leri okuyun...