Göksun Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) hizmete açıldı.

Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, SGM'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, hizmetin vatandaşın ayağına gelmesi için gereken her türlü çalışmayı yapmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.

Kurumun Göksun'da açılmasının önemine vurgu yapan Pehlivan, "Sosyal Güvenlik Kurumu'nda işlemleri olan vatandaşlarımız il merkezine gitmek zorundaydı. Bu günden itibaren vatandaşlarımız artık tüm hizmetlerini buradan alacaklar. Bu merkezin burada hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Şahin ise kamusal hizmetlerin vatandaşa en yakın yerden sunulması için SGK olarak 2008 yılından itibaren ülke genelinde 500 ilçede SGM kurul kaydetti.

Göksun SGM Müdürü Tahsin Kamalak da sigortalı, emekli ve hak sahiplerinin tüm işlemlerini bu merkezden yapabileceklerini, işveren işlemlerinin ise 3 Mart'tan itibaren hizmete gireceğini belirtti.

Törene, Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç, belde belediye başkanları, AK Parti Göksun Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun Aydın, STK temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.