Orta Asya, Ortadoğu ve Kafkas ülkelerine de sağlık hizmeti sunan Erzurum Özel Şifa Hastanesi'ni Gürcistan'dan gelen aralarında hekim ve gazetecilerin bulunduğu bir grup resmi ziyarette bulundu. Hastanede inceleme yapan Gürcü heyeti 2 günlük ziyaret sonrasında Şifa Hastanesi'nin sunduğu sağlık hizmetlerinden memnun kaldıklarını belirtti.

Gürcistan Ahaltsihe şehrinde hekimlik yapan Radyoloji Uzmanı Dali Kozaşvili, beraberinde gazeteci Lela İnasaridze ve gümrük memuru Manana Beridze ile Özel Şifa Hastanesi'ne ziyarette bulundu. Konuk heyet hastane çalışmaları hakkında Başhekim Op. Dr. Sübahattin Dalga ve hastane yönetiminden bilgi aldı. Dr. Kozaşvili ülkesinden her yıl çok sayıda hastanın tedavi ve muayene olmak için Şifa Hastanesi'ne geldiğini söyledi. Gürcistan'da, Şifa Hastanesi'nin sağlık hizmetlerinden faydalanmak isteyenlere her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirten Dali Kozaşvili,"Ülkemde, Şifa Hastanesi hakkında çok olumlu ifadeler duymuştum. Duyduklarımın doğruluğunu yerinde test etmek için buraya geldim. Şifa Hastanesi'nin çalışmalarından ve sunmuş olduğu modern sağlık hizmetlerinden çok etkilendim. Gördüklerimi ülkemdeki meslekdaşlarımla ve bütün sağlık camiasıyla da paylaşacağım. Yakın bir zamanda 50’ye yakın bir doktor grubunu Gürcistan'dan Erzurum'a sağlık turizmi kapsamında getireceğim. Çünkü Erzurum'da Özel Şifa Hastanesi'nde gördüklerim beni ve heyetteki diğer arkadaşlarımı etkiledi." diye konuştu.

DALGA: A KALİTE SAĞLIK HİZMETİ SUNUYORUZ

Şifa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Dalga, A kalite sağlık hizmeti sunduklarını dile getirdi. Bölge ilerinin yanı sıra bölge ülkelerindeki hastalara da sağlık hizmeti sunduklarının altını çizen Başhetim Dalga,"Azerbaycan, Nahçıvan, Gürcistan gibi bölge ülkelerindeki hastalara sağlık hizmeti sunuyoruz. Her geçen yıl hastanemize Ortadoğu, Ortaasya ve Kafkaslardan tedavi amaçlı gelen hasta sayısında artış yaşanıyor. Komşu bölge ülkelerinin sağlık merkezi olmaktan mutluyuz." dedi.