Ünlü haber sunucusu Seda Akgül şimdilerde Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur isimli bir evlilik programı sunuyor. Hürriyet Gazetesi'nden Ömür Gedik'in sorularını yanıtlayan Akgül, ilişkiler üzerine yazmış olduğu kitap ve yaptığı gösteriler nedeniyle kendisine böyle bir teklif geldiğini ve değerlendirdiğini söylüyor.  
Yarışmaya katılanların ve yaşananların kurgu olmadığını da ifade eden Akgül yarışmacıların davranışlarının doğal olduğunu da sözlerine ekledi. Yıllarca haber spikerliği yapmış bir isim olarak kariyerindeki bu değişiklikten memnun olduğunu söyleyen Seda Akgül, ilişkilerinde önem verdiği tek şeyin aşk olduğunu da vurguladı. Evli olmayan sunucu ilerde bir gün çocuk sahibi olmayı düşünür müsün sorusunu ise ilginç bir şekilde cevapladı. 

Ömür Gedik'in 'Sen çocuk yapmak istiyor musun?' sorusunu Akgül " Yaşama amacını hissetmek için illa sıfırdan bir şey yaratman ya da doğurmak için yalandan evlenmen gerekmiyor. Zaten dünyaya bir çocuk getireceğimi de düşünmüyorum" diyerek cevapladı. 

Gedik, 'Ya bir gün istersen? Pişman olmaz mısın?' diyince de "Hayır. Benim dondurulmuş yumurtalarım var Kıbrıs’ta. Şu an çocuk sahibi olabilecek yaştayım ama ölene kadar da o şansım devam edecek. Çünkü artık taşıyıcı anne diye bir şey var. İster kendin taşı, ister başkasına taşıt" dedi. 

Kaynak: Hürriyet