Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ramazan Tutlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Tuba Sarıaltun, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, Pazarcık İlçesi Ulubahçe Mahallesi’nde yaşamakta olan Nedim Erol’u ziyaret ederek akülü aracını hediye ettiler.

Nedim Erol 5 yaşında iken geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yürüme yetisini kaybetti. 3 Çocuk babası olan Nedim Erol, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden akülü araç talebinde bulunmuştu.

Nedim Erol’un bu talebini yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, akülü aracı hediye etti.

Akülü araç tesliminde bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ramazan Tutlu: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un engellilere olan yaklaşımının bir göstergesi olarak bugün de Nedim Erol kardeşimize akülü engelli aracını teslim ettik. İnşallah daha sağlıklı ve daha mutlu iyi günlerde kullanır. Kendisine çocuklarıyla birlikte daha mutlu ve daha huzurlu günler diliyoruz. Kendilerine başkanımızın selamlarını ilettik ve hayırlı uğurlu olsun diyoruz” dedi.

Akülü aracına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Nedim Erol akülü araca bindi ve çocuğunu kucağıan alarak ev içerisinde tur atmaya başladı.

Oldukça çok mutlu olduğu gözlenen Nedim Erol: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim gibi engellilere yardım ettiği için Allah ondan razı olsun” diye konuştu