Yıllardır Kahramanmaraşlı vatandaşlar için gece gündüz çalışan sağlık personellerinin yanı sıra Megapark Hastanesi Müdürü Ahmet Maraşlıgil ise vatandaşlardan gelen şikayetler ile bire bir ilgilenirken şikayetler kısa sürede çözüme kavuşmaktadır.

Yenilenen yeni binası ve uzman kadrosu ile hizmet veren sağlık personellerimiz zorlu koşullar altında canları pahasına görevlerini yerine getirmektedir.

Özel Megapark Hastanesi, hasta odaklı yaklaşımı, deneyimli hekimleri ve modern tıbbi altyapısı ile kalitatif sağlık hizmetlerinde bir referans noktası olma vizyonuna sahiptir.Özel Megapark Hastanesi çalışmalarının yanı sıra dünya standartlarında sağlık hizmeti vermesiyle bilinmekte, kardiyoloji, Organ Nakli, Damar Sağlığı, Saç Ekimi, Nöroloji, Ortopedi, Tüp Bebek Bölümü, Onkoloji dahil tüm tıp dallarında tıbbi yardıma ihtiyaç duyan hastaları kabul etmektedir. 

Hastane ayrıca 24 * 7 acil servis sağlayan bir İnme Merkezi, 30 oda kapasiteli 'acil bölüm', acil durumlarda yoğun bakım ünitesine dönüştürülebilen tecrübeli hekimler tarafından yönetilmektedir.