Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesinde dehşet saçan alkollü doktor hakkında soruşturma başlatıldı mı? Sosyal medya üzerinden yüzlerce kişi tarafından paylaşılan haberimiz, ulusal boyutta da ses getirdi. 

İl Sağlık Müdürlüğü alkollü doktor hakkında gerekli yaptırımları uygulayacak mı? Polislere küfretti, polislere saldırdı, arabalara zarar verdi, polislere saldırdı, cinsel organını çıkartıp +18 hareketlerde bulundu.

OLAY NASIL OLMUŞTU? 

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesinde önce otobüs şoförüyle tartışan alkollü şahıs daha sonra otomobillere ve vatandaşlara saldırmaya çalıştı.

Bir kaç otomobile zarar veren alkollü şahsa vatandaşlar dayak attı. Aile hekimi olduğu iddia edilen alkollü şahıs cinsel organını çıkartıp, çevredekilere +18 hareketlerde bulundu. Olay yerine gelen polislere de ağır küfürde bulunan alkollü şahıs, darp edilerek polis otosuna bindirildi.

Olay bu gün akşam saat 20:00 civarında Tavşantepe Mahallesinde meydana geldi. Aracıyla seyir halinde olan alkollü sürücü önce otobüs şoförüne sataştı. Ardından aracından inen şahıs çevredeki araçları tekmelemeye ve yumruklamaya başladı. Cinsel organını çıkaran ve çevredekilere +18 hareketler yapan şahısa çevredekiler saldırdı. Şahsı olay yerine gelen polis linç edilmekten kurtardı. Kendisini sakinleştirmeye çalışan polislere de hakaret eden şahsı polisler zor kullanarak polis aracına bindirdiler.

Şahıs ifadesi alınmak üzere Emniyete götürüldü.