Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın iki gün üst üste korona vakaları nedeniyle uyardığı Kahramanmaraş'ta haritanın tamamı kırmızıya dönüştü. Şehrin en doğusundan en batısına kadar neredeyse korona olmayan tek bir bina bile yok. Vatandaş çok acil yeni tedbirler alınmasını bekliyor

Aşağıdaki foto galeride de görüneceği gibi Kahramanmaraş'ta koronavirüs haritası tamamen kırmızı olarak yayınlanıyor. Kahramanmaraş merkezde parklar dışındaki neredeyse her yer kırmızı. Kahramanmaraş'ta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın uyarmasına rağmen hasta, vaka ve can kaybı sayıları verilmediği için vatandaşların rehavet içinde yaşadıkları görülüyor. Haber merkezimize ulaşan çok sayıda vatandaş, tedbirlerin ve denetimlerin yetersizliğinden şikayet ediyor.

Aşağıdaki haritadada görüneceği gibi Kahramanmaraş'taki korona vakaları önü alınmaz bir boyuta ulaşmış durumda. Kahramanmaraş İl Hıfzısıhha Meclisinin acilen toplanarak yeni önleyici kararlar alması gerekiyor. Durumun vehametini ve abartmadığımız aksine az bile söylediğimizi aşağıdaki linke tıklayarak görebilirsiniz.

İŞTE KAHRAMANMARAŞ'IN KORONA HARİTASI