Kahramanmaraş’ta özel M.P hastanesinde skandal bir olay meydana geldi.

Pazarcık ilçesinde yaşayan Ali Çınarlıkuyu, rahatsızlanmasının ardından Pazarcık ilçesinden Kahramanmaraş’taki özel bir hastaneye getirildi.

Hemen tedavi altına alınan Çınarlıkuyu yoğun bakım ünitesine yatırıldı.

GECE SAATLERİNDE SKANDAL BİR OLAY YAŞANDI!

Gece saatlerinde yoğun bakım ünitesinde sedyeden düşen, Çınarlıkuyu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili Haber46 Muhabirine açıklama yapan Ali Çınarlıkuyu’nun oğlu: Babamızı Pazarcık Devlet Hastanesine götürdük ve kalp krizi olduğunu söylediler. Buradan 112 Ambulans ile bizi Özel M. Hastanesine sevk ettiler ve hastane personeli bizi karşıladı. Hastane doktorları kalp krizi olmadığını ama sabaha kadar gözlem altında tutup incelemesini yapalım dediler. Bizde gece saat 3’e kadar babamın yanına çıkıp çıkıp indik ve bir sıkıntı yoktu, kendisindeydi hiçbir sıkıntısı yoktu. Sabah saat 8 sıralarında ise babam lavaboya gitmek için yoğun bakım odasından tek başına çıkıyor ve kafası üstü yere düşüyor. Zaten bizi yanına almıyorlardı bir personel neden eşlik etmedi babama, düştüğünü duyar duymaz yukarıya çıktık. Babamın kafasının arkası kanıyordu, oradaki yetkililer biz görmeyelim diye kafasını kapatmışlar siyah bir bez ile beyin kanamasından da hayatını kaybetti ‘dedi. Olayla ilgili hastane yönetimi ve personelinden şikayetçi olduklarını da belirtti.

Olayla ilgili Haber46 Muhabirine açıklama yapan Avukat Maide Sernur Demirci yaptığı açıklamada;

Olay şuan savcılık aşamasında, otopsi raporu bekleniyor. Otopsi raporundan sonra kesin nedeni belli olacak. Ama hastanenin raporuna yazdığı raporda hastanın yoğun bakımda iken düştüğü yazıyor. Yoğun bakıma zaten hasta yakını alınmıyor. Ölüm raporuna ise elini yıkarken düştüğünü yazmışlar. Ama bu kalp krizi şüphesi ile kaldırılmış bir olay ve ayağa kalkmaması gerekiyor. Düşmesiyle birlikte kafatasında kırık oluşuyor ve beyin kanaması geçiriyor. Hastanede ki yetkililer ise olay kalpten çıktı ve beyin bölümüne sevkini sağlıyoruz diyorlar. Gittiği beyin bölümünde ise hayatını kaybediyor.

Yoğun bakıma hasta yakınları alınmıyorsa, görev hastane ve hastane yönetimindir. Dolayısıyla ayağa kalkmaması gereken hasta tek başına kalkıyor ve kalktığı sırada düşerek hayatını kaybediyor.

Olayla ilgili savcılık kamera kayıtlarını izledikten sonra net bir sonuç ortaya çıkacak.