Kahramanmaraş'ta korona virüs vakaları hızla artmaya devam ederken, can kayıplarıda yaşanıyor. Kahramanmaraş'ta güncel vaka sayısının 1000'in üzerinde olduğu iddia edilirken, korona virüs teşhisi koyulan ya da temaslı oldukları için evde izolasyonda kalması gereken çok sayıda kişinin çarşı - pazar gezdiği tespit edildi. Korona virüs tedbirleri kapsamında, karantinada olması gereken kişilerin kurallara uymadığı gerekçesi ile ilgili ise birçok kişiye işlem yapıldı. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, karantina kurallarını ihlal edip çarşı-pazar gezen 200'den fazla kişi hakkında tutanak tutması durumun vahametini ortaya koyarken, Kahramanmaraş'ta can kayıpları devame diyor. 

Kahramanmaraş Necip Fazıl ve Şehir Hastanesi, Yörükselim EK Sağlık Binası, KSÜ Tıp Fakültesi ve özel hastaneler başta olmak üzere birçok sağlık çalışanı ise korona virüsüne yakalandı. Canları pahasına virüs ile mücadele eden sağlık çalışanları ise vatandaşların kurallara uymamasına isyan ediyor.

Kahramanmaraş'ta 58 sağlık çalışanı korona virüsüne yakalanıp, tedavi ile virüsü yenerken güncel virüslü sağlık çalışanı sayısının 18 olduğu belirtildi. 

Sağlık çalışanlarımız canları pahasına mücadele ederken, Kahramanmaraş halkı korona virüs tedbirlerine uymalıdır.