Adana Büyükşehir Atölye üyelerinin kanser hastası çocuklara ulaştırdığı oyuncaklar, yaşama tutunmaya çalışan miniklere moral oldu.

İsmail Kulak Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin başlattığı 'Her Şey Bir Gülücük İçin Projesi' kapsamında toplanan oyuncaklar, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Pediatrik Onkoloji Bölümü’nde yatan kanser hastası çocuklara ulaştırıldı. Adana’da faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların yaptıkları sosyal sorumluluk projelerine destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini bildiren Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Semra Sakar, bu hususta Büyükşehir Atölye'nin toplumun tüm dinamiklerini harekete geçiren bir birim olduğunu kaydetti.

Projede görev alan İsmail Kulak Anadolu Lisesi öğretmeni Sergin Şahinoğullarıgil ve Gülçin Yenilmez Tekes, öğrencilerinin büyük bir özveri ile çalıştıklarını, kapı kapı gezerek oyuncak topladıklarını belirterek, toplumsal farkındalıkları ön planda öğrenciler yetiştirdikleri için memnuniyetlerini dile getirdi.

Projeye destek veren öğrencilerden Kübra Hayta, Nazife Nur Süyük, Beyza Küngür ve Sıla Cenkseven, Büyükşehir Atölye'yi sosyal medyadan takip ettiklerini ve çalışmalarını çok beğendiklerini, kendi projelerine de destek vereceğine emin olarak başvurduklarını ifade etti.