Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Denizli Gençlik Merkezi üyeleri bir araya geldi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Denizli Gençlik Merkezi üyeleri kahvaltıda buluştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen kahvaltı programı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda gerçekleşti. Programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Sarı, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı. Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Denizli’de aktif olarak çalıştığını ve başarılı projeleri hayata geçirdiğini kaydeden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, etkinlikle Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerimiz ile Denizli Gençlik Merkezi üyelerini tanıştırmak istediklerini kaydetti.

Denizli Gençlik Merkezi ve Gençlik Merkezi’nin ortak projeler üretebileceğine dikkati çeken Değirmenci, gençlere ülke ve dünya gündemini mutlaka takip etmeleri gerektiğini vurgulayarak, gençlerin geleceklerine sahip çıkması temennisinde bulundu. Gençlerin özellikle son zamanlarda dünyada yaşanan olayları iyi görüp, değerlendirmesi gerektiğini kaydeden Değirmenci, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizin gibi geleceğe sahip çıkan gençlere her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Çalışan, okuyan, üreten, araştıran, ülkemizin dertleriyle dertlenen gençlerimiz ile geleceğe daha güvenle bakacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin 2023 vizyonunu yine siz gençlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Bugün her platformda dünyanın dikkate aldığı ülkemiz 2023 yılında dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi olacak. Hedefimiz bu."

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak üniversite yakınlarında Gençlik Merkezi inşa edeceklerini kaydeden Değirmenci, "Üniversite öğrencilerimizin sosyal ihtiyaçlarını gidebileceği bir Gençlik Merkezi yapacağız. Gençlerimiz için burada toplantı salonu ve kafeler olacak. Kütüphane, atölye, resim, müzik, tiyatro, hat sanatı ve fotoğrafçılık gibi hobilerini gerçekleştirecek. En üst katında ise gençlerimizin spor yapacağı fitness salonu olacak. Gençlerimiz çok fonksiyonlu sosyal bir alana sahip olacak. Gençlerimiz bu ülkenin geleceği ve biz de geleceğimize sahip çıkıyoruz" dedi.