Amerika ve Avrupa’ da yüzyıllardır kullanılan bir tahıl olan Kinoa tohumu, çok yüksek besin değerlerine sahiptir. Sahip olduğu yüksek besin değerleri, amino asitler, gluten içermemesi ve çok düşük kalori oranına sahip olması, insan sağlığı açısından son derece değerli bir besin kaynağı haline dönüşmesini sağlıyor.

Latin Amerika’ da binlerce yıldır ana besin kaynağı bir tahıl olarak kullanılan https://www.orijinalkinoa.com/ tohumu, Amerika’ nın keşfi sırasında Avrupa tarafından da fark edilmiş olmakla birlikte, iklim koşullarına karşı son derece hassas bir bitki olması nedeniyle, sadece And Dağları’ nın eteklerinde yetiştirilebiliyor.

Ülkemizde çok az tanınmakla birlikte, özellikle çölyak hastaları tarafından iyi biliniyor. Gluten içermeyen tek tahıl olan Kinoa tohumu, bu tür rahatsızlıkları olanlar için en ideal besin kaynağı olarak doktorlar tarafından öneriliyor. Pirinç veya arpa gibi pişirilebilen Kinoa tohumu, bu besin ürünlerinin pişme süresinden çok daha az 10-15 dakika içerisinde pişiyor.

Sahip olduğu özelliklerin özellikle kilo kontrolü için eşsiz özellikler olması, Kinoa’ nın Amerika ve Avrupa’ da çok yoğun bir şekilde kullanılmasına sebep oluyor. Çok özel bir formülle, Kinoa tozunu etken madde olarak kullanarak hazırlanan Kinoa Toz içecek, başka doğal maddelerle desteklenerek oluşturularak kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Dünya genelinde pek çok ünlü tarafından kullanılan Kinoa Toz içecek, kilo vermek ve formlarını korumak amaçlarıyla ünlülerin çok yüksek rağbet gösterdiği bir ürün. Ülkemizde internetten sadece resmi satış sitesi üzerinden temin edebileceğiniz ürün, eczaneler aracılığıyla da bulabileceğiniz şeklide tüketiciye sunuluyor.

Resmi satış sitesi olan www.orijinalkinoa.com üzerinde, kinoa nasıl kullanılır kategorisinde kullanım özellikleriyle ilgili detayları bulabilir, Kullanıcı yorumları kategorisinde, ürünü deneyen kullanıcıların deneyimleriyle ilgili bilgilere göz atabilir, güvenli ödeme alt yapısıyla istediğiniz ürün çeşidini online olarak kolayca satın alabilirsiniz. Mucize bitki Kinoa tohumu, son derece sağlıklı bir besin maddesi olarak, metabolizmanızın daha hızlı çalışmasını sağlayarak, kolay bir şekilde kilo vermenizi sağlar. Kinoa toz içecekle, sadece günde iki defa olmak üzere bir içeceği tüketerek zayıflayabilirsiniz.