Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Erhan Berk, “Malatya eski devlet hastanesinin başhekimlik binasını, 35 poliklinikle bir kaç ay içinde hizmete açmak istiyoruz” dedi.

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Abdulvahap Boztepe ve Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Erhan Berk'e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni görevlendirmeler sonrası Malatya’da önemli hizmetler yapılacağına inandığını belirtti. Gürkan, “Malatya halkının sağlık hizmetleri anlamında memnun kalacaklarına inanıyorum. Battalgazi ilçesine güzel bir hastane kazandırılması noktasında ortak çalışma içerisindeyiz. Umuyorum ki 42 dönümlük alana güzel bir hastane yapılır ve hemşerilerimiz de bu güzel hastanede en güzel şekilde yararlanır” dedi.

Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Erhan Berk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Malatya’ya en kaliteli sağlık hizmetini sunmayı hedeflediklerini anlatan Berk, “Bizlerde bu yeni görevimizde Malatya ve bölge halkına elimizden gelen, en kaliteli ve nitelikli sürdürülebilir sağlık hizmetini sunmak için, gecemizi gündüzümüze katarak hizmet edeceğiz. Battalgazi bölgesine de özellikle ilk etapta eski Devlet Hastanesi’nin başhekimlik binası olan mekanı, 35 poliklinikle birkaç ay içerisinde açıp, orada hizmet kalitesini artırmak istiyoruz. Fizik tedavi hizmetlerine orada inşallah kısa sürede başlayacağız” diye konuştu.

Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Abdulvahap Boztepe ise sağlık alanında önemli çalışmaların yapıldığına ifade etti.