MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığına Dr. Muhammed Alkan atanırken, Sırrı Şahin ise Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı oldu.

Malazgirt Devlet Hastanesinde bir yıldır acil serviste pratisyen hekimlik yapan ve yaptığı hizmetlerle Malazgirt kalkının kalbini kazanmayı başaran Dr. Muhammed Alkan, başhekim yardımcısı oldu. Hastanede yıllardır görev yapan Sırrı Şahin ise, Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı oldu.

Malazgirt Devlet Hastanesi Başhekim Uzm. Dr. Ejder Kamil Öztürk, hasta memnuniyetini artırmak için Muş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan atamayla idari kadroya iki yeni isim aldıklarını söyledi. Başhekim Öztürk, idari karoya katılan Dr. Muhammed Alkan ve Sırrı Şahin’e yeni görevlerinde başarılar diledi. Başhekim Öztürk, “Hastanemiz her gün kendini yenileyerek çalışmalarını sürdürüyor. Bu yapılan kadro değişikliklerinin tek sebebi, Malazgirt halkına daha iyi hizmet verebilmektir. Bu yaptığımız değişiklikle hastanemize gelen hastalarımız bir sorun ve sıkıntı yaşadıkları zaman karşılarında kendilerini dinleyecek ve sorunlarını giderecek muhatap bulabilecekler. İdari kadroya katılan arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.