Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Çocuk Hastalıkları Uzman Dr. Mehmet Çınar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Turgay Akar başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette MASİAD Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Ünal Süleyman Öz, Okan Akın, Hüseyin Sırcan, Özgür Taşar, Abdullah Cengiz, Olgun Hayıt ve Aykut Kaya hazır bulundu. Başhekim Çınar'a yeni görevinde hayırlı olsun diyen Turgay Akar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sağlık sektörü hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşan Çınar'ın Manavgat Devlet Hastanesi olarak ilçede sağlık sektöründeki pay oranın yüzde 65 olduğunu ancak; yoğun bakım ünitelerinin yetersiz olduğunu beyan ettiğini dile getirdiği ifade edildi.

Akar, Başhekim Çınar'ın turizmin yoğun olduğu ve beraberinde yabancı hastaların da çok olduğunu, gerekli çalışmalar yapılırsa Manavgat Devlet Hastanesi'nin Antalya’nın en elverişli ve potansiyeli yüksek bir sağlık merkezi haline dönüşebileceğini altını çizdiğini belirtti.