Bundan sonra "Marash Life Hospital" olarak hizmet sunacak olan tesisle ilgili olarak birn basın toplantısı yapıldı. Basın toplantısında hastanenin onursal başkanı eski milletvekili ve hastane doktorlarından Uzm. Dr. Cafer Tatlıbal ve hastanenin yönetim kurulu başkanı iç hastalıkları uzmanı Dr. Harun Yerhan hazır bulundu.

17'si doktor olmak üzere yaklaşık 100 personelin çalıştığı hastanenin şu anki yatak kapasitesi ise 39.

Hastane ile ilgili bilgiler veren Uzm. Dr. Harun Yerhan şunları söyledi:

“Hastanemiz, Maremar Sağlık Hizmetleri A.Ş. sahipliğinde 05.08.2013 tarihinde Sağlık bakanlığımızdan ruhsatlandırılarak Marash lıfe Hospital ismiyle hizmet vermeye başlamıştır. Hastanemiz kalite politikamız kapsamında alanında en güvenilir olmak için, ileri teknoloji ve bilgi olanaklarını sürekli takip eden, hastaları tarafından tercih edilen, kurumsal hastane anlayışı ile primer sağlık kuruluşu olma yolunda ilerlemeyi hedeflemiştir. Hastanemizde, polikinlik hizmetleri, 2 cerrahi salondan oluşan ameliyathane ünitesi, Dağomhane, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Biyokimya laboratuarı gibi bölümler mevcuttur. 39 Hasta yatağı, 7 erişkin yoğun bakım, 7 yeni doğan bebek yoğun bakım yatağı ile hizmete girmiştir. Yeni bir yönetim anlayışı ile Kahramanmaraş'a sağlık alanında her hizmeti sunmayı bir görev bildik, hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan Hastane Onursal Başkanı olarak anons edilen Dr. Cafer Tatlıbal milletvekili olduğu dönemde Kahramanmaraş'ta yapılan sağlık hizmetleri ile ilgili bilgiler verirken bu yeni açılan hastanenin de sağlık alanında bir boşluğu dolduracağına inandığını söyledi.

Bundan sonra basınla da ilişkilerini sıcaklaştıracak olan hastaneye 'hayırlı olsun' diyoruz.