Her kurumda denetimin şart ve gerekli olduğundan cihetle, muhtemel eksikliklerin ve sıkıntıların telafisi, vatandaşın memnuniyeti için ilgili Bakanlıklarca kurumlar denetimden geçerlerken, Necip Fazıl Şehir Hastanesinin Bakanlık denetçilerince geçer not alması memnuniyet yarattı.

İnsan ve toplum sağlığının her şeyden önemli olduğuna vurgu yapan kentimizdeki en başarılı bürokratlardan biri olarak gösterilen Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz, denetim ve geçer not ile ilgili olarak; “Sağlık günümüzün en temel sorunu. Kaldı ki şimdilerde de koronavirüs tehdidi altındayız. Bu salgınla uğraşıyoruz. Tüm birimlerde gerekli tedbirlerimizi aldık, alıyoruz. Zira vatandaşın sağlığı bizim için çok önemli. Şehir Hastanesindeki 4 günlük denetim sonucu (kalite ve verimlilik) denetçilerin raporlarındaki olumlu notlar bizleri de memnun etmiştir. Hem Başhekimimiz Vehbi Şirikçi’ye, hastanede çalışan tüm sağlık çalışanlarına katkıları için teşekkür ederim” dedi.

BAŞHEKİM GEÇER NOT’TAN MEMNUN! Şehir Hastanesi Başhekim Dr. Vehbi Şirikçi ise, Sağlık Bakanlığı denetmenlerince 4 gün süren denetleme sonucunda iyi puanlar aldıklarını, kalite ve verimlilik kriterlerinde sınıfı geçtiklerini söyledi, bu başarının kendilerini daha çok sorumluluk almaya yönelttiğini ve cesaretlendirdiğini, bu sevindirici netice için mutlu olduklarını ifade ile çalışanlarına teşekkür etti.