Yenimahalle Belediyesi’nin Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları için hizmete sunduğu Onkoloji Konukevi, Türkiye’nin farklı illerinden gelen misafirlerini 5 yıldızlı otel konforunda ağırlamaya devam ediyor.

Ankara’nın tek kanser hastanesi olan Onkoloji Hastanesi yanında, 4 bin 600 metrekare alana inşa edilen Yenimahalle Belediyesi Onkoloji Konukevi’nde kalan hasta ve hasta yakınları, düzenlenen sosyal-kültürel etkinliklerde moral depoluyor. Konukevi sakinlerine mahalle esnafları da destek veriyor. Belirli periyotlarla konukevine gelen Ömer Kuaför çalışanları, konukevi sakinlerinin saç ve kişisel bakımlarını yapıyor.

BAYRAMDA YENİ BİR İMAJ

Onkoloji Konukevi sakinleri, Ramazan Bayramı’na yepyeni bir imajla girdi. Ömer Kuaför, 4 personeliyle hasta ve hasta yakınlarının saçlarını kesip, fönleyerek kişisel bakımlarını gerçekleştirdi.

Yaklaşık 4 saat konukevinde kalan kuaförler, isteyen tüm vatandaşların bakımlarını gerçekleştirdi. Aynada kendilerini görünce memnuniyetlerini gizlemeyen konukevi sakinleri, bayrama bakımlı girdikleri için mutlu olduklarını söyleyerek, Ömer kuaför çalışanlarına teşekkür etti.

'CENNETLİK HİZMET'

Yenimahalle Belediyesi’ne teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen hasta ve hasta yakınları, Onkoloji Konukevini 'Cennetlik hizmet' olarak nitelendirdi.

Hakkâri Yüksekova’dan Ankara’ya gelen ve 22 gündür konukevinde hasta ablasıyla birlikte kalan Sabiha Kaya, "Burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Gerek personelden gerek temizlikten gerekse de bize sunulan hizmetlerden çok memnunuz" diye konuştu.

Kanser olan eşiyle birlikte Kırşehir’den Ankara’ya gelen ve yaklaşık 2 yıldır konukevinde kalan Elif Göktaş ise "Burası çok rahat bir yer. Bu binayı yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’dan Allah razı olsun. Böyle bir rahatlığı başka yerde bulamayız. Çok iyi ağırlanıyoruz. Bu, cennetlik bir hizmet." ifadesini kullandı.