Osmaniye Tabip Odası (OSTO) tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin 92. kuruluş yıldönümü dolayısı ile düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nı, Osmaniye Özel İbni Sina Hastanesi kazandı.

OSTO olarak 2 yıllık bir oda olmalarına rağmen bugüne kadar 2 futbol, 2 voleybol ve 1 tenis turnuvası düzenlediklerini belirten OSTO Başkanı M. Bengü Başlamışlı İmadoğlu, şunları kaydetti: "Daha önce üyelerimize yönelik 5 turnuva düzenlemiştik. Bu kez turnuvaya diş hekimleri ve eczacılar odasını da dahil ettik. Bu vesileyle sağlık camiasını birleştirici görev üstlenmekten mutluluk duyduk. Birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik ve barış duygularına her zamankinden çok ihtiyacımız olan şu günlerde bu duyguları fazlasıyla hissettik. Atamızın Nutuk'da söylediği gibi Türkiye Cumhuriyeti'nin mesut, muvaffak ve muzaffer olmasını dilerken, bu vatan uğruna canını veren aziz şehitlerimizi ve Cumhuriyetimizin kurucusu ve mimarı Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyoruz.Cumhuriyet'in 92. Yılı kutlu ve mutlu olsun."

10 takımın katıldığı ve şampiyonluk kupasını Osmaniye Valisi Kerem Al'dan alan İbni Sina Hastanesi'nin kaptanı ve aynı zamanda OSTO Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. Alptekin Keçebaş, amaçlarının birlik ve beraberliğin kazanması olduğunu belirterek, "Oda yönetimi olarak sağlık çalışanları arasında birlik ve beraberliği sağladığımız için bana göre kazanan tüm takımlardır." dedi.

İbni Sina Hastanesi'nin şampiyon olduğu Cumhuriyet Kupası'nda 2.'liği Özel Yeni Hayat Hastanesi, 3.'lüğü ise Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Takımı ,4.'lüğü Özel Sevgi Hastanesi takımı kazandı.