Erzincan'da Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü ve Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen program için polisevinde stant kuruldu.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Emniyet Müdürü Doğan İnci, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ali Kara ve protokol üyeleri tarafından gezilen kan bağış çadırında Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, protokol üyeleri ve polis memurları kan bağışında bulundu.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, “Polis Teşkilatımızın 170. yıl dönümü dolayısıyla kan verme kampanyası başlattık. Bizler bir önderlik olsun diye kan veriyoruz. Kan vermenin çok büyük faydaları var. Hem kendi sağlığımız açısından hem de ihtiyaç sahibi bir insanımıza kan vererek onların hayat bulmalarını sağlayacağız. Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum. Vermiş olduğumuz kanların da bir cana kan olmasını diliyorum.” dedi.