Saç Ekim Merkezi Koordinatörü Yasemin Gülgör, saç ektiren kişilerin kendilerine güvenlerinin artığını belirterek, "Saç ektiren kişilerin özellikle satış ve pazarlama alanlarında iş bulma ve işe girme şansları daha yüksek" dedi.
İzmir’deki Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör, insanların dış görünüşlerine eskiye göre daha çok önem verdiklerini söyledi. Bu yüzden saç ekimi yaptıran insanların sayısında bir artış olduğunu belirten Gülgör, "Saç ekimi yaptıranların dış görünüşlerinde büyük bir değişim yaşanıyor. Saç ekimi yaptıran kişi, hem aynıya baktığında hem de çevresinden gelen tepkileri duyunca bu değişimi çok iyi anlayabiliyor. Saç ekimi insanların kendine güvenini artırırken, iş ve sosyal yaşamda daha özgüvenli ve başarılı olmalarını sağlıyor" dedi.
İş bulma şansları artıyor
Saç ektiren kişilerin özgüvenlerinin artması ve dış görünüşlerinin değişmesi nedeniyle iş bulma şanslarının da arttığına dikkat çeken Gülgör, "Saç ektiren kişilerin özellikle medya, spikerlikn, satış ve pazarlama alanlarında iş bulma şansları daha yüksek. Bunu hastalarımızla yaptığımız görüşmelerde de görüyoruz" dedi.
Gülgör, "Saç ektiren insanlar, operasyondan sonra daha pozitif oluyorlar. Eskiye göre daha çok gülüyor, tebessüm ediyorlar. Bu aslında çok güzel bir gelişmedir" diye konuştu.