Sağlıklı Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen slogan yarışmasının ödül töreni Halk Sağlığı Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen törenle takdim edildi. Programa İl Sağlık Müdürü Dr.Murat ÇOŞKUN, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT, okullarımızın yöneticileri ve öğrencileri katıldı.

57 sloganın yarıştığı yarışmada Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından oluşan 6 kişilik jürinin değerlendirmeleri sonucunda 20 slogan belirlendiş ve ilk üç’e girenlere hediye takdim edildi.

Değerlendirme sonucunda birinciliği Özel Beyza fen Lisesinden Furkan YARDIM, ikinciliği Mükrime Hatun Mesleki ve Teknik Lisesinden Sedanur KAVAN, üçüncülüğü yine aynı okuldan Eda KOZ aldı. Birinciye bisiklet, ikinciye spor ayakkabı, üçüncüye  eşofman takımı verildi. İlk 20 ye giren slogan sahiplerine futbol ve basketbol topu verildi. Yarışmaya katılan Liselere teşekkür belgesi takdim edildi.

Törende konuşan Halk sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER "Sağlıklı Yaşamı teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz bu yarışma ile toplumumuzda sağlıklı yaşamı teşvik etmek amaçlanmıştır. Katılan ve katkı veren okulları ve bu konuda her zaman destek olan Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür eden YENER toplum olarak bu konularda yapmış olduğumuz çalışmalar devam edecektir" dedi.

SAĞLIKLI YAŞAM SLOGAN YARIŞMASI FOTOĞRAFLARI