Samsun Gazeteciler Cemiyeti ile Özel Atasam Hastanesi arasında sağlık protokolü imzalandı. Düzenlenen protokol gereği cemiyet üyeleri Atasam’da sunulan sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacaklar.

Samsun’da 1996 yılından bu yana faaliyet gösteren Samsun Gazeteciler Cemiyeti, üyelerinin yaşamlarını kolaylaştırmanın yollarını arıyor. Bu kapsamda üyelerinin sağlık sorunlarının çözümü için çare arayan cemiyet yönetimi Atasam Hastanesi ile mutabakat sağladı. Yapılan anlaşma ile Samsun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile birinci derece yakınları Atasam Sağlık Grubu’na bağlı Atasam Samsun Hastanesi, Çarşamba ve Tekkeköy Tıp Merkezleri'nden indirimli olarak yararlanacak.

Protokol imza törenine Atasam Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tuğrul Akyazıcı, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Seval Şahin, Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Resul Akçay ile Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı katıldı. Atasam Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tuğrul Akyazıcı, “Meşakkatli ve kutsal bir görev ifa eden gazeteci arkadaşların bizleri tercih etmesi memnuniyet verici. Kendilerine en iyi sağlık hizmeti vermekten mutluluk duyacağız.” dedi.

Cemiyet olarak sosyal sorumluluk projeleriyle gazetecilerin yaşam koşullarını kolaylaştırmaya çalıştıklarını belirten Yazıcı ise “Gazeteci arkadaşlarımız zor koşularda çalışıyorlar. Onların yaşam kalitesini artırmak, mevcut şartları iyileştirmek bizim görevimiz. Samsun’da gıdadan giyime kadar bir çok alanda kurum ve kuruluşla anlaşma sağladık. Sağlığın önemi de ortada. Üyelerimiz ve birinci derece yakınları hem iyi bir hizmet alacaklar, hem de ekonomik olarak kazançlı olacaklar. Her iki taraf için de protokolümüz hayırlı olsun.” diye konuştu.

İmza töreni sonrası Mehmet Yazıcı, Samsun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri için hazırlanan Atasam Sağlık Kart’larını Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Seval Şahin’den teslim aldı.