Mersin'de Sema Sağlık Çalışanları Derneği Tıp Bayramını farklı etkinliklerle kutlayacak. 22 Mart'a kadar sürecek etkinliklerde Sağlık Çalışanları Yrd. Doç.Dr. Kenan Taşdan, sunucu Asım Yıldırım ile Saim Orhan ve sanatçı Gökmen ile buluşma imkanı bulacak.

Sema Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Dr. Sedat Deviren ve yönetim kurulu üyeleri yapacakları etkinliklerle ilgili Beyaz Lale Yardımlaşma Derneğinde basın toplantısı düzenledi.
Derneği Başkanı Dr. Deviren burada yaptığı konuşmada 14 Mart Tıp Bayramını bu yıl bir hafta süren etkinliklere kutlayacaklarını kaydetti. Sema Sağlık Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Hasan Sarı ise yapakları etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

Bu sene Tıp Bayramını sadece 14 Mart'ta yapılacak bir etkinlik ile kutlamayacaklarını ifade eden Sarı 14-22 Mart tarihleri arasında hafta olarak farklı etkinlikle kutlayacaklarını kaydetti.
Etkinlikleri küresel doktorlar Mersin Şubesi olarak gerçekleştireceklerini anlatan Sarı
bütün diş hekimi, doktor, eczacı ve tüm sağlık çalışanlarını programlarına davet etti.

Etkinlikler çerçevesinde 18 Mart'ta Yardımcı Doçent Doktor Kenan Taşdan'ın Uygulamalı Hipnoz Eğitimi ile Atlıhan Otel'de saat 19.00'da misafirleri olacağını anlatan Sarı, "Farklı bir sunum olacağına inanıyoruz. Kendisi alternatif tıp yöntemi olan hipnozla ilgileniyor. Bunu Tıp'ın her alanında kullanmaya çalışıyor" dedi.

Ayın 19'unda ise MEKADİM ile birlikte 'Tarihin En Hazin Bestesi, Çanakkale', programında Toroslar Belediyesi Ayışığı dügün salonunda saat 20.00'de birlikte olacaklarını anlatan Sarı ses ve yorumuyla Gökmen'in, şiir ve yorumları ile de Asım Yıldırım'ın kendileri ile olacağını söyledi.

Ayın 21'inde ise bütün dünyayı dolaşıp tuttuğu ayna ile evlerine getiren Saim Orhan Mersin'de olacağını vurgulayan Sarı, "Konuyu Sağlık Aynası diye belirledik. Orhan, tüm dünyada yapılan sağlık hizmetlerini Yenişehir Kültür Merkezi'nde bizlere sunacak." diye konuştu.

Sarı, 22 Mart'ta ise Erdemli Çamlığında sağlık çalışanları ile yörük kahvaltısında bir araya geleceklerini kaydetti.