Büyük bir ilgi gören İnci Balık Evi, Onikişubat halkının balıkta, değişmez adresi olmayı başardı.

Konu ile ilgili açıklama yapan balık ustası Ömer Gül: “ Balıklarımız günlük olarak taze geliyor. Evlere servisimiz vardır, istedikleri saatte sıcaklığını koruyacak şekilde teslim ediyoruz. Tekerek yolundaki balık eksikliğini gidermek için, burada hizmet veriyoruz. Genelde hamsi ve istavrit en çok tercih edilen balıklar arasında yer alıyor. Hamsi tavalarımız var, kızartmalı daha güzel oluyor. Küçük balıklarımız yağsız olanlar yağda pişiyor. Fırınlık olanlar taş fırında pişiyor, ızgaralık olanlar ızgarada pişiyor. İnci Balık Evi ailesi olarak, müşterilerimize daha kaliteli ve güzel lezzetler tattırmak istiyoruz. Daha temiz ve nezih bir ortama sahibiz, aile yerimiz vardır’’ dedi.

Tekerek yolunun yeni lezzet mekanı olan İnci Balık Evinde Ege'den, Marmara'dan, Karadeniz’den ve Akdeniz’den getirilen birbirinden lezzetli taze balıklar, maharetli ustalar tarafından hazırlanarak müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

Balıkları cinslerine ve yapısına göre ızgara, yağ ya da farklı tekniklerle pişirdiklerinin belirten Gül: “ Her balığın cinsine, yapısı, yağ ortanına göre farklı tekniklerle pişiriyoruz. Balığı heba etmemek amacıyla uzman yöntemlerle hazırlarken, özü kaybolmuyor. ’’

İnci Balık Evinde fiyatları her bütçeye göre uyarladıklarını belirten Gül, “ İşyerimizde lezzet, hijyen ve hizmetin yanı sıra aile ortamı olması müşterilerimizin daha da ilgisini çekiyor.

“Tüm Kahramanmaraş halkını, İnci Balık Evindeki muhteşem lezzetleri tatmaları için bekliyoruz. ”

SİPARİŞ HATTI: 0 (545) 292 97 70