Soğuk Lipoliz tüm yaş, cinsiyet, cilt tipi ve dokulara uygulanabilir. Soğuk Lipoliz kontrollü soğutma sistemi ile yağları giderme tedavilerinde kullanılan son teknolojidir.

Egzersize, diğer yöntemlere ve olağan diyetlere karşı dirençli yağ depolarını yok etmek üzere tasarlanmıştır.
Soğuk Lipoliz vücudun pek çok bölgesinde oluşan istenmeyen kas üstü yağ dokusuna uygulanan sadece bir ile bir buçuk saat süren ve tamamen ağrısız, acısız ve zahmetsiz bir tedavidir.

Bu teknoloji ile soğutulan yağ hücrelerinde üç hafta içerisinde yapısal değişiklikler başlar.

Değişime uğrayan yağ hücreleri 1.aydan itibaren vücudumuzun doğal temizlenme sistemi olan lenf sistemi ile vücuttan dışarı atılır.

Gözle görünür sonuçlar, kişiye göre değişmekle birlikte, genel olarak 1 ile 3 ay arasında meydana gelir. Bölgesel yağ birikiminin olduğu alandaki yağ hücrelerinin bir kısmı tamamen ortadan kalktığı için tedavinin etkisi kalıcıdır.

Soguk Lipoliz vücudun göbek, yan bölge, sezeryanla doğum sonrasında oluşan alt karın, sırt, kol ve bacak gibi bölgelerinde oluşan yağ birikimlerinin %20 ile %40 oranında azalmasını sağlayan bir tedavidir.

18 yaş üstü erkek ve kadınlara uygulanabilen, özellikle yoğun tempolu iş ve özel yaşamlarından ödün vermek istemeyen kişilerin tercih ettiği anestezi ya da cerrahi bir işlem gerektirmeyen, ağrısız, acısız, zahmetsiz uygulanan bir yağ eritme yöntemidir.

Cerrahi bir müdahale ve iyileşme için belirli bir süre gerekmediğinden dolayı hasta ve hekim için rahat bir tedavidir.

Aynı gün işinize dönebilirsiniz.

Sadece kas üstü yağ dokusuna etki ederek çevre doku ve organları hiç bir şekilde etkilemez.

Dr.Ebru Başyurt 'Vücudunuzun belirli bölgelerinde bir türlü eritemediğiniz bölgesel yağlanmalarınız varsa, Bu yağlarınızdan artık kurtulmak istiyor ama bunu doğal yollarla yapmak istiyorsanız, Liposuction ameliyatı olmak istemiyorsanız, İlaç ya da kimyasal madde almayı tercih etmiyor, cerrahi bir müdahaleyi hiç düşünmüyorsanız, Seçiminiz soğuk lipoliz olmalıdır' diyerek ideal aday hasta grubunu tanımladı.

Detaylı bilgi için: www.esteroyal.com

Kaynak: Haber7