Yapı kredi franchising kredisi belirli miktarlara bağlı olarak hesaplanmadığından, “şu faiz oranları uygulanıyor” demek de yanlış olacaktır. KOBİ’lerin işletme büyüklük ve benzeri durumları esas alınarak belirlenen kredi limitine bağlı olarak faiz oranları değişkenlik gösterdiğinden net bir bilgi veremeyiz. Ayrıca kredinin geri ödeme vade seçeneklerine bağlı olarak da faiz oranları değişebilir.

Yapı Kredi Franchising Kredi Koşulları

Yapı Kredi’den franchising kredisi kullanmak için kredi üst limitlerinin nasıl belirlendiğini bilmek gerekir. Kredinin azami tutarı başvuru yapan şirketin ad hakkı değeri, dekorasyonu, demirbaş alımı gibi farklı ihtiyaçların yüzde altmış beşi olarak hesaplanır. Ayrıca bankanın sunmuş olduğu bu kredinin 4 farklı geri ödeme seçeneği de bulunmaktadır. Aşağıda bu ödeme seçenekleri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Franchising Kredi Avantajları

Yapı Kredi’nin müşterilerine sunmuş olduğu bu kredinin en büyük avantajı, 4 ayrı ödeme seçeneğinin bulunuyor olmasıdır. Bankanın belirlemiş olduğu teminatlar kapsamında kredi geri ödemenizi ayda bir, üç ayda bir, altı ayda bir veya altı ay hiç ödemesiz olarak kullanabilirsiniz. Banka seçtiğiniz her seçenek için taksitleri eşit olarak böler. Ayrıca krediyi 36 aya varan vade seçenekleri ile geri ödeyebilirsiniz.

Franchising Kredi Başvurusu

Bankanın sunmuş olduğu bu avantajlı krediden faydalanmak için krediye başvuru yapmanız gerekmektedir. Bankanın internet adresine girerek krediler kısmında yer alan “franchising kredisi” seçeneğine tıklayıp, detayları tekrar gözden geçirerek hemen başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca size en yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret ederek, banka yetkilisi ile görüşerek de krediye başvuru yapabilirsiniz.

Yapı Kredi avantajlı kredi fırsatları kategorisinin en başlarında yer alan bu kredi ile, yeni açacağınız veya mevcut bayiliğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.