Bursa’nın Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımına 2 yıl önce başlanan ve hafta sonu hizmet vermeye başlayan Devlet Hastanesi’nin yeni binasını ziyaret etti.
Başhekim Hasan Kocaefe, hafta sonu acil servis birimleri ile hastanenin hizmet vermeye başladığını belirterek, “Hafta başında ise poliklinikler ve diğer birimlerimizle hizmet vermeye başladık. Hastalar ve yakınları yeni hastaneden son derece memnun. Yakında diş ünitemizi de yine aynı bina içinde toplayıp tam kapasite ile hizmet vermeye başlayacağız” dedi.
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Devlet Hastanesinin uzun bir sürecin ardından ilçeye kazandırıldığını belirterek, “2 yıl önce temelleri atılmıştı. Böylesine bir tesis, Türkiye’nin gücünü göstermektedir. Eski hastaneye göre 5-6 kat büyüklükte ve daha modern bir şekilde inşa edilen böyle bir hastanenin 2 yıl gibi bir zamanda hizmete girmesi bizleri memnun etti. İlçemiz son derece modern bir hastaneye kavuştu. Emeği geçen herkesi kutluyorum, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.