Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2016 yılı yatırım programı dahilinde bu yıl 26 adet Çocuk parkı ile 15 adet Spor parkı yaptı. 24 adet parkta da kauçuk zemin çalışması yapıldı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü büyük çoğunluğu Yenikent bölgesinde olmak üzere 26 adet Çocuk Parkı, 15 adette spor parkı yaptı. Karaman ve Camili’deki tüm eski parklar kaldırılarak yerine yeni oyun grupları ve spor aletleri yerleştirildi. Önceden yapılmış parkların sil baştan yenilenerek günümüz şartlarına göre daha modern bir görünüme kavuştuğunu kaydeden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Yenikent bölgesi başta olmak üzere 41 adet yeni çocuk ve spor parkı yapıldığını söyledi. Kauçuk zemin kullanılarak yapılan parkların çocuklar açısından daha güvenli olduğunu ifade eden Başkan Dişli, yeni çocuk ve oyun parklarımız mahallelerimize hayırlı olsun” dedi.
Adapazarı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl Karaman Mahallesi’nde 12 adet Çocuk Parkı, 2 adet Spor Parkı ve 12 adet parkta kauçuk zemin çalışması yapıldı. Camili’de 9 adet çocuk parkı ve 4 adet spor parkı ile 8 adet kauçuk zemin çalışması yapan ekipler tüm bunların dışında farklı mahallerde 5 adet çocuk, 8 adet spor parkı ve 4 adette kauçuk zemin çalışması yaptı.