Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde çalışmaların tamamlandığını duyuran Başkan Toçoğlu, “Akyazımıza yeni bir buluşma noktası kazandırdık. İnşallah Eylül ayında gerçekleşecek Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin toplu açılış töreninde merkezimizi Sayın Cumhurbaşkanımız hizmete alacaklar. Hayırlı olsun” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Akyazılılara sözünü verdiği Sosyal Gelişim Merkezi Projesi’nde çalışmalar tamamlandı. Akyazı Belediyesi işbirliği ile Ömercikler Mahallesi’ndeki 14 dönümlük alana yeni bir buluşma noktası kazandırmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Akyazı her zaman bize sahip çıktı. Desteğini gösterdi. Biz de ilçemize neyin sözünü verdiysek yerine getiriyoruz. İnşallah bu merkez Akyazılı kardeşlerimiz arasındaki muhabbette, birliğe, kardeşliğe de katkı sağlayacak. Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.,
Toçoğlu, “İnşallah Eylül ayında gerçekleşecek Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin toplu açılış töreninde merkezimizi Sayın Cumhurbaşkanımız hizmete alacaklar. Projenin böyle anlamlı bir törenle hizmete girecek olması çok değerli. Reis-i Cumhuruna her daim sahip çıkan Akyazı için böyle bir açılış bu projemizi daha da manidar kılıyor. Biz gerçekten çok mutluyuz. Ortaya çok güzel bir proje çıktı. Akyazımıza yakışır bir hizmet oldu. 7’den 70’e tüm Akyazı burada, bu merkezde bir araya gelecek. İnşallah Akyazı için belediyeciliğin her alanında yeni projeler geliştirmek arzusundayız” dedi.
Proje ayrıntılarından da bahseden Başkan Toçoğlu, “İçerisinde kültür merkezi, otopark, dinlenme ve spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile diğer alanların bulunacağı modern bir tesisi Akyazı’ya hediye ettik. Hamdolsun tüm imalat çalışmaları noktalandı. Artık Eylül ayındaki Büyükşehir Belediyemizin toplu açılış törenini bekliyoruz. Hep birlikte o güne odaklandık. Yeni yaşam alanları ve yeşillendirme çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyoruz. 16 ilçemiz için planlamalarımız var. 16 ilçeye benzer projeleri bir bir kazandıracağız” şeklinde konuştu.
Toçoğlu, “Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’yle ilgili olarak değerli Akyazılı kardeşlerimden çok güzel geri dönüşler aldım. Proje gerçekten çok beğenildi. Bu vesileyle Akyazı Belediye Başkanımız Hasan Akcan’ı da tebrik etmek istiyorum. Kendisi ilk günden bu yana Akyazı için, Akyazı’nın daha iyiyle buluşması adına büyük bir çabayı ortaya koyuyor. Gerek Büyükşehir Belediyesi olarak biz gerekse de ilçe belediyemiz yerel yönetimlerin alanına giren tüm başlıklarda ilçemize değer katan hizmetlerimize devam edeceğiz. Akyazı bir proje üssü haline geldi. Yeni müjdelerimiz de olacak” ifadelerini kullandı.