Sakarya Büyükşehir Belediyesi Arifiye SAMEK kursiyerlerinin hazırladığı eserlerden oluşan Yılsonu Sergisi, 4 Mayıs Çarşamba günü Arifiye Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (SAMEK) yılsonu heyecanı başlıyor. Kursiyerlerin öğretim dönemi içerisinde hazırladıkları eserler, sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. İlk yılsonu sergisini Arifiye SAMEK merkezinin gerçekleştireceğini belirten Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, tüm sanatseverleri 4 Mayıs Çarşamba günü, saat 18.00’da, Arifiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek açılış programına davet etti.
Kama açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:
"Sene boyunca SAMEK merkezlerimizde kursiyerlerimiz eğitimler aldı. El sanatlarından geleneksel sanatlara kadar geniş bir branş çeşitliliği ile yeni ürünler ortaya çıkardılar. Şimdi yılsonu sergilerimiz ile el emeği eserlerini sergileyecekler. İlk olarak Arifiye’de başlıyoruz. 4 Mayıs Çarşamba günü açılışını gerçekleştireceğimiz sergi, 7 Mayıs Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek. Tüm hemşerilerimizi SAMEK kursiyerlerimizin hazırladığı eserlerden oluşan sergiye davet ediyoruz."